Raspisan konkurs za direktora Energane

Predsednik Skupštine grada Sombora, Zoran Parčetić, raspisao je javni konkurs za imenovanje direktora JKP Energana Sombor.

Foto 32236Konkurs je otvoren prvog februara i važi 30 dana, od dana objavljivanja. Kako je navedeno, sprovodi ga komisija za imenovanje direktora javnih preduzeća, a konačnu odluku o imenovanju donose odbornici Skupštine grada. Novoizabrani čelnik Energane će radni odnos zasnovati na određeno vreme, period od četiri godine. Kandidati za direktora JKP Energana moraju imati stečeno visoko obrazovanje u trajanju od četiri godine (najmanje 240 espb bodova), pet godina iskustva na poslovima koje zahteva visoko obrazovanje, te najmanje tri godine radnog iskustva na poslovima koji su povezani sa javnim preduzećima, te moraju poznavati oblast korporativnog upravljanja, odnosno oblast finansija - piše u konkursu. 
Detaljne informacije o javnom konkursu za imenovanje direktora JKP Energana mogu se dobiti od Viktora Despotovića, 025/468-245. Javni poziv je dostupan na zvaničnom sajtu Grada. Funkciju vd direktora trenutno obavlja Aleksandar Čorak.
@ Pon, 12.02.2018. 03:46
aleksandar čorak javni konkurs za imenovanje direktora jkp energana privreda sombor viktor despotović zoran parčetić
Prethodna vest Sledeća vest