Kljajićevčanima lokalni derbi

Kuglaši Kljajićeva zabeležili su trijumf u duelu sa Poletom.

Foto 30970Susret somborskih predstavnika u trećem kuglaškom rangu završen je minimalnom pobedom domaćeg tima, 5:3 (3.323:3.281). Kljajićevo je nakon nastupa prvog para (Basara i Šušnjar) steklo prednost od 2:0. Međutim, Poletovci su u narednoj izmeni, zahvaljujući Jockovu i Sarapi, stigli do izjednačenja, pa se derbi rešavao u poslednjoj izmeni. Šolaja je osvojio poen za Kljajićevo, Ivanković za Polet. Ukupan broj srušenih čunjeva je ovog puta bio na strani Kljajićeva, koji sa dva izuzetno bitna boda stižu na deobu osme pozicije, upravo sa Poletom.
Prethodnog vikenda najbolji domaći igrači su nastupili u kvalifikacijama za završenicu pojedinačnog Prvenstva Srbije. Izuzetan rezultat ostvario je član Vihora, Danilo Mandić. Osvojio je šesto mesto i obezbedio nastup na finalnom turniru početkom proleća. On će ujedno biti i jedini predstavnik ovdašnjih klubova u završnici šampionata. Mesto lošiji u kvalifikacijama bio je najbolji somborski sportista u 2017. godini, Milan Jovetić. Član beogradskog Partizana će pokušati da odbrani titulu koju je prethodne sezone osvojio kao igrač Korduna. Finalna runda Prvenstva Srbije okupiće najboljih 16 igrača iz kvalifikacija.
@ Uto, 06.02.2018. 08:30
danilo mandić kk kljajićevo kk kordun kk partizan kk polet kk vihor kuglanje milan jovetić prva vojvođanska liga prvenstvo srbije sombor sport
Prethodna vest Sledeća vest