Danas o regionalnom planu

Javna prezentacija Programa implementacije Regionalnog prostornog plana Autonomne pokrajine Vojvodine za period 2017-2021. biće održana danas od 11 sati u svečanoj sali Županije.

Foto 4508- Sva poglavlja u Programu urađena su uz horizontalnu i vertikalnu koordinaciju aktera sa republičkog, pokrajinskog i regionalnog nivoa. Program implementacije regionalnog prostornog plana sadrži: prioritetne projekte koji proizlaze iz strateških prioriteta prostornog plana sa razradom koja sadrži odgovornost za izvršenje projekta, dinamiku realizacije projekta, iznose i izvore sredstava za finansiranje projekta, zatim vezu sa strateškim prioritetima evropskih integracija i opis pokazatelja za praćenje promena stanja u prostoru na nivou jedinice lokalne samouprave. Čine ga još smernice za realizaciju informacionog sistema o prostornom razvoju na regionalnom nivou, pregled stanja postojećih prostornih planova, generalnih urbanističkih planova i planova generalne regulacije na području plana i predviđenu izradu prostornih planova, generalnih urbanističkih planova i planova generalne regulacije - navodi se u pozivu. 
Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine je do sada održao dve od planiranih sedam javnih prezentacija plana po vojvođanskim okruzima. Radnu verziju Nacrta plana izradio je Zavod za urbanizam Vojvodine iz Novog Sada.
@ Pon, 05.02.2018. 03:59
javna prezentacija pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine privreda program implementacije regionalnog prostornog plana autonomne pokrajine vojvodine za period 2017-2021 sombor zavod za urbanizam vojvodine
Prethodna vest Sledeća vest