Projektna obuka u Fabrici

Kovorking i društveni akselerator Fabrika priprema novi program.

Foto 29822- Fabrika će uskoro organizovati kurs o pisanju projektne dokumentacije. Namenjen je svima koji žele da nauče kako da ideju pretvore u dobar projekat, a zatim i konkurišu i obezbede bespovratna sredstva iz fondova (EU, Srbije, Vojvodine i drugih donatora). Polaznici bi na kraju kursa naučili kako da uspešno realizuju svoj projekat - piše u pozivu. Kako navode, ovaj tipa kursa namenjen je aktivistima udruženja građana/civilnih organizacija/NVO, predstavnicima privrede i preduzetništva, predstavnicima javne uprave i javnih ustanova/preduzeća. - Dobrodošli su da se prijave svi koji bi od ove veštine imali koristi - kažu domaćini, navodeći da će polaznicima dobiti informacije o projektnom menadžmentu, izvorima sredstava i konkursima, logici projekta, načinu izrade budžeta projekta, načinima pisanja projektne aplikacije i načinima konkurisanja za bespovratna sredstva. Predavači će biti Zoran Pekez, menadžer Vojvodina Metal klastera i Vladimir Pandurov, menadžer EU projekti i konsultant Svetske banke.
- Treba nam vaša pomoć kako bi sam kurs bio organizovan da odgovara vašim potrebama i slobodnom vremenu. Ako ste zainteresovani za učešće i odvojite minut vremena za odgovore u našem uputniku. Ubrzo ćete biti obavešteni o tačnom datumu početka kursa i detaljima za prijave - navode nadležni iz Fabrike.
@ Pon, 05.02.2018. 09:30
civilne organizacije društvo fabrika coworking i društveni akselerator javna uprava kurs projekti sombor vladimir pandurov vojvodina metal klaster zoran pekez
Prethodna vest Sledeća vest