Sednica Gradskog veća pred skupštinsko zasedanje

Gradsko veće je u sredu održalo sednicu na kojoj su razmotreni i odbijeni amandmani na predlog odluke o budžetu grada Sombora, koji će odbornici Skupštine grada razmatrati u četvrtak, 21. decembra.

Foto 19541Gradsko veće je na 95. sednici prihvatilo Predlog odluke o utvrđivanju minimalne naknade za tekuće i investiciono održavanje zgrada i naknade za rad prinudnog upravnika u stambenim i stambeno-poslovnim zgradama na teritoriji grada Sombora. Predlog odluke, na jednoj od narednih sednica, razmotriće i odbornici Skupštine grada Sombora.
Članovi Gradskog veća su razmotrili i odbacili četiri amandmana koje je na Predlog odluke o budžetu grada Sombora za 2018. godinu podnela odbornica Skupštine grada Sombora prof. dr Dunja Prokić.
Na sednici održanoj 20. decembra, Gradsko veće je imenovalo Komisiju za konačni obračun radova na sanaciji i adaptaciji spomen obeležja Muzej „Batinske bitke” i prihvatilo informaciju u vezi procene tržišne vrednosti nekretnina.
Veće je utvrdilo kriterijume i tekst javnog poziva za sufinansiranje programa u oblasti sporta u 2018. godini i odlučilo o drugim pitanjima iz delokruga svog rada.
@ Sre, 20.12.2017. 23:41
amandman budžet društvo dunja prokić gradsko veće lokalna samouprava odbornik politika sednica skupština grada sombor
Prethodna vest Sledeća vest