Zaseda sekcija mlekara

Zakazana je prva sednica sekcije grupacije mlekarske industrije - proizvođača i prerađivača mleka severnobačkog, severnobanatskog i zapadnobačkog upravnog okruga.

Foto 1126Kako se navodi u pozivu sednica će biti održana, sutra (petak) sa početkom u 11 sati, u prostorijama PKS Regionalne privredne komore Zapadnobačkog okruga na Vencu Stepe Stepanovića. Dnevnim redom je predviđeno da sekcija, kojom predsedava Dimitar Pavlevski, na ovom zasedanju usvoji zapisnik sa konstitutivne sednice, održane polovinom februara u Subotici, razmatra aktuelnu situaciju u mlekarskom sektoru, te posluša izlaganje predstavnika Deneša Kemiveša iz preduzeća „Gebi” Čantavir. On će govoriti o (ne)raskidivoj vezi kvaliteta hrane za životinje - kvalitet proizvoda životinjskog porekla - piše u pozivu. Sednici će, po najavi organizatora, prisustvovati Nenad Budimirović, sekretar Udruženja za stočarstvo i preradu stočarskih proizvoda, odnosno Jasna Stevanović, samostalni savetnik u istom Udruženju.
Učešće na sednici sekcije grupacije za mlekarske industrije - proizvođača i prerađivača mleka severnobačkog, severnobanatskog i zapadnobačkog upravnog okruga, potrebno je prijaviti telefonom 025/420930 ili putem imejla: snezana.gajdobranski@pks.rs.
@ Čet, 07.12.2017. 03:35
dimitar pavlevski jasna stevanović nenad budimirović poljoprivreda regionalna privredna komora zapadnobačkog upravnog okruga sekcije grupacije mlekarske industrije - proizvođača i prerađivača mleka severnobačkog, severnobanatskog i zapadnobačkog upravnog okruga sombor udruženje za stočarstvo i preradu stočarskih proizvoda
Prethodna vest Sledeća vest