Kako do boljeg učešća OSI u političkom životu?

U Domu penzionera na Prvomajskom bulevaru u sredu je održana tribina o učešću osoba sa invaliditetom u političkom životu.

Foto 32664 Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom priređena je tribina „Ravnopravno: OSI u političkom životu”, a organizatori su bili Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom i Udruženje distrofičara Zapadnobačkog okruga. Tribina je organizovana u okviru projekta čiji je cilj efikasnija uključenost osoba sa invaliditetom u politički život radi boljeg ostvarivanja građanskih prava. Autor projekta Željko Mitrović, koji je član Centra za samostalni život osoba sa invaliditetom, je govorio o problemima sa kojima se susreću osobe sa invaliditetom, kako u političkom delovanju, tako i u svakodnevnom životu, o čemu je povedena i debata. Na skupu je zaključeno da celokupno društvo mora da se bori protiv predrasuda i diskriminacije kojoj su izložene osobe sa invaliditetom.
@ Čet, 07.12.2017. 01:14
centar za samostalni život osoba sa invaliditetom društvo osobe sa invaliditetom projekat sombor tribina udruženje distrofičara zapadnobačkog okruga
Prethodna vest Sledeća vest