Hiljadu evra za ŠOSO Vuk Karadžić

Pobednica sedme epizode muzičkog takmičenja „Tvoje lice zvuči poznato” nagradu preusmerila somborskoj školi Vuk Karadžić.

Foto 32504 Mlada glumica Dragana Mićalović je do zasluženog trijumfa u poslednjem izdanju televizijskog šou programa, stigla zahvaljujući imitaciji čuvenog Luisa. Ovo je za nju bila druga pobeda u serijalu, čime je još jednom dobila pravo da donira hiljadu evra koje poklanja kompanija Forma ideale. Dragana Mićalović je novac uputila deci sa smetnjama u razvoju i to Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Vuk Karadžić”. Glumica je juče lično predala ček obrazovnoj ustanovi iz Sombora. Oduševljeni učenici dočekali su je ružom i pesmama, a kako je rečeno, bili su ovo emotivni trenuci koje će svi pamtiti.
Dragan Mićalović je trijumfalno završila i nastup u četvrtoj epizodi humanitarnog šou programa u kojoj se predstavila kao pevačica Pink. Sredstva je donirala organizaciji koja pomaže deci oboleloj od raka.
@ Čet, 16.11.2017. 02:15
dragan mićalović forma ideale obrazovanje sombor sošo vuk karadžić televizijski šou program tvoje lice zvuči poznato učenici
Prethodna vest Sledeća vest