U toku konkurs za izbor članova LAF-a

Komisija za izbor članova foruma za praćenje primene lokalnog antikorupcijskog plana (LAF) raspisala je prošlog petka konkurs za izbor pet članova foruma.

Foto 7436Kandidati treba da zadovolje nekoliko osnovnih kriterijuma: da imaju prebivalište na teritoriji Grada Sombora, da nisu osuđivana i da se protiv njih ne vodi postupak za dela koja se odnose na korupciju, ne mogu da budu funkcioneri u smislu odredaba Zakona o Agenciji za borbu protiv korupcije, da nisu nosioci funkcija u političkim partijama, itd. Pored dokumenata nekoliko dokumenata, potrebno je priložiti i motivaciono pismo koje će odgovoriti na pitanja motivisanosti učesšća u LAF-u, o viđenju politike borbe protiv korupcije u Srbiji, kao i o mogućnostima ličnog doprinosa borbi protiv korupcije. Javni konkurs traje deset dana, koji počinju da teku dan nakon objavljivanja oglasa u Službenom listu Grada Sombora, koji je objavljen 10. novembra. Kompletan tekst konkursa, kao i potrebne obrasce, zainteresovani mogu da preuzmu sa zvanične strane Grada Sombora.
@ Uto, 14.11.2017. 01:54
agencija za borbu protiv korupcije borba protiv korupcije društvo grad sombor korupcija lokalni antikorupcijski forum lokalni antikorupcijski plan politika sombor
Prethodna vest Sledeća vest