Batagon zatražio novi razgovor

Stečajni upravnik Fabrike akumulatora Sombor najavio još jednu telefonsku konferenciju kompanije Batagon International AG i Odbora poverilaca.

Foto 31564- Obavestio sam zainateresovanog kupca i ponudio mu nastavak pregovora za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor. Oni su zatražili telefonsku konferenciju sa Odborom poverilaca i pretpostavljam da će, kao i prethodni put, pored predstavnika Odbora, u razgovoru učestvovati potencijalni kupac i predstavnik stečajnog upravnika - naveo je Predrag Ljubović, napominjući da Batagon želi da iznese svoje stavove jer pretpostavlja da nisu odustali od kupovine. Odbor poverilaca je pre nedelju dana odbio ponudu Batagona od sedam miliona evra. 
Ljubović je na pitanje kako je moguće da Batagon nastavlja pregove bez garancije, preneo da stečajni upravnik određuje pravila prilikom neposredne nagodbe i da on veruje da neće biti problem da obezbede novu garanciju. Po njegovim očekivanjima telefonska konferencija će biti organizovana najverovatnije do kraja nedelje. Ljubović je preneo da mu se i dalje niko od preduzeća koja su otkupila dokumentaciju, nije javljao.
@ Čet, 09.11.2017. 10:04
batagon internationa ag odbor poverilaca ponuda predrag ljubović privreda sombor stečajni upravnik
Prethodna vest Sledeća vest