Počelo prijavljivanje za šahovski memorijal

Novo izdanje Sombor opena - Memorijal Dragan Milićević 2017 počinje 13. novembra - saopštili su organizatori.

Foto 11847Biće ovo peto izdanje turnira posvećenog prerano preminulom šahisti, sudiji i predsedniku saveza, koji je bio najzaslužniji za pokretanje Sombor open serije turnira. Takmičenje će startovati polovinom novembra i u tempu tri kola nedeljno (ponedeljak, sreda i petak), biće završeno prvog decembra. Već po običaju turnir je rejtingovan sa nagradnim fondom koji se obezbeđuje iz kotizacija. Kako su naveli domaćini turnira učešće će za šahiste sa rejtingom iznositi 1.200 dinara, dok će prijavljeni, bez plasman na listi, plaćati 1.500 dinara. Broj mesta je ograničen, a prednost će imati rejtingovani i prvoprijavljeni. Kompletan turnirski program odvijaće se u prostorijama Somborskog šahovskog kluba. Prijave i informacije 060/308 1984 ili robi.travica@gmail.com.
Memorijal će biti organizovan po švajcarskom sistemu (9 partija), sa tempom igre 90 minuta i pola minuta po potezu. Mečeve će suditi Robert Travica i Radomir Kovačić. Prethodne sezone naslov je pripao Damiru M. Babiću. 
@ Uto, 24.10.2017. 00:55
5. memorijal dragan milićević damir m. babić dragan milićević radomir kovačić robert travica šah sombor sombor open somborski šahovski klub sport
Prethodna vest Sledeća vest