Funkcionerka PUPS-a u ZZJZ

Novo lice na čelu upravnog odbora Zavoda za javno zdravlje Sombor.

Foto 32227 Vlada AP Vojvodine je u poslednjem izdanju Službenog glasnika objavila da je na poziciju predsednice UO ZZJZ Sombor imenovana Jasmina Eremić, nastavnica računarstva i informatike u Srednjoj ekonomskoj školi u Somboru. Ona će ovo mesto zauzeti umesto dosadašnje predsednice Jelene Sogić, koja je funkciju obavljala svega nešto duže od pola godine, obzirom da je njeno imenovanje objavljeno početkom marta. Inače, nova predsednica upravnog odbora Zavoda za javno zdravlje, Jelena Eremić, barem na osnovu formalnog obrazovanja, reklo bi se da nema posebno značajnih preporuka u oblasti zaštite javnog zdravlja.
Međutim, to se ne može reći kada je u pitanju politički angažman. Eremićeva je predsednica opštinskog i članica pokrajinskog i glavnog odbora Partije ujedinjenih penzionera Srbije. Bila je nosilac liste PUPS-a na lokalnim izborima 2012. godine i iste godine među kandidatima za poslanike koalicije SPS - PUPS -Jedinstvena Srbije u Skupštini Vojvodine.
@ Pon, 23.10.2017. 10:00
društvo izbori jelena eremić jelena sogić parija ujedinjenih penzionera srbije pups skupština vojvodine sombor upravni odbor vlada ap vojvodine zavod za javno zdravlje sombor
Prethodna vest Sledeća vest