Primaju se fotografije za klupsku izložbu

Foto, kino i video klub „Rada Krstić” raspisao je dva konkursa: za 59. klupsku izložbu i za 3. Izložbu fotografija građana Zapadnobačkog okruga.

Foto 32190 Tradicionalna Klupska izložba Foto, kino i video kluba „Rada Krstić” biće priređena 59. put. Tema je slobodna, a pravo učešća imaju članovi kluba sa članarinom plaćenom za 2017. godinu. Autori mogu da pošalju do šest crno-belih ili kolor radova. Selektor izložbe je profesor Vladimir Tatarević, sa Fakulteta primenjenih umetnosti u Beogradu. Rok za slanje radova je 3. novembar, a rezultati će biti objavljeni deset dana kasnije. Najboljim autorima biće dodeljene nagrade i pohvale prema pravilniku FSS. Sama izložba biće otvorena 1. decembra u Gradskom muzeju u Somboru.
U isto vreme i na istom mestu će biti priređena i 3. Izložba fotografija stanovnika Zapadnobačkog okruga. Tema je takođe slobodna, a autori mogu da pošalju do četiri crno-bele ili kolor fotografije. Izbor fotografija poveren je profesor Vladimiru Tatareviću. Rokovi za slanje radova isti su kao i za 59. klupsku izložbu. Detaljna uputstva o slanju radova za obe izložbe, kao i prijavni formular mogu da se preuzmu na sajtu Foto, kino i video kluba „Rada Krstić”.
@ Uto, 17.10.2017. 01:33
beograd fakultet primenjenih umetnosti foto kino i video klub rada krstić foto savez srbije fotografija gradski muzej izložba klupska izložba kultura profesor sombor vladimir tatarević zapadnobački okrug
Prethodna vest Sledeća vest