U nedelju besplatni lekarski pregledi

Pre mesec dana, prema odluci Ministarstva zdravlja, počeli su mesečni besplatni lekarski pregledi, na koje mogu da dođu i građani koji nemaju zdravstveno osiguranje.

Foto 32128Foto 31132Akcije besplatnih preventivnih pregleda nastavlja se u nedelju, 15. oktobra. Ginekološki pregledi obavljaće se u prostorijama Službe za zdravstvenu zaštitu žena u Domu zdravlja „Dr Đorđe Lazić” u Mirnoj ulici, u vremenu od 8 do 16 časova.
U Opštoj bolnici „Dr Radivoj Simonović” u Vojvođanskoj ulici, u Službi za radiološku dijagnostiku, građani će imati priliku da obave ultarzvuk abdomena i test tumora prostate (PSA). Pregledi će se i u somborskoj bolnici vršiti od 8 do 16 časova.
Na navedene preglede mogu da dođu svi zainteresovani građani, uključujući one koji nemaju regulisano zdravstveno osiguranje, navodi se u obaveštenju Opšte bolnice „Dr Radivoj Simonović”.
@ Čet, 12.10.2017. 01:25
dom zdravlja "dr đorđe lazić" društvo ginekologija ministarstvo zdravlja opšta bolnica dr radivoj simonović preventivni pregledi psa test radiološka dijagnostika sombor test tumora prostate ultrazvuk zdravlje zdravstveno osiguranje
Prethodna vest Sledeća vest