Odabrano sedam projekata iz LAP Roma

Komisija za raspodelu sredstava za realizaciju Lokalnog akcionog plana Roma za finansiranje je predložila sedam projekata.

Foto 7436Na javni poziv za raspodelu sredstava za realizaciju LAP-a Roma u 2017. godini, podneto je devet predloga projekata. Komisija je odlučila da dva projekta odbije, te je za finansiranje predložila sedam projekata.
Prema utvrđenoj listi predloga projekata za finansiranje, najviše sredstava – 410.000 dinara, trebalo bi da dobije Savez bačkih NVO Zapadnobačkog okruga za projekat „Školski pribor za osnovce”, dok je 400.000 dinara potrebno za projekat „Dečija radost” koji je predložilo Udruženje Roma „Beli golub”.
Kompletna lista dostavljenih, kao i predlog liste projekata odobrenih za finansiranje, dostupni su na zvaničnom gradskom sajtu.
Učesnici konkursa imaju pravo prigovora na predloženu listu odobrenih projekata do četvrtka, 28. septembra. Prigovor se upućuje Komisiji za raspodelu sredstava za realilzaciju LAP-a Roma, posredstvom Odeljenja za društvene delatnosti, a podnosi se u pisanoj formi u Gradskom uslužnom centru (šalteri br. 11 i 12) u prizemlju „Županije“.
@ Uto, 26.09.2017. 04:20
društvo grad sombor javni poziv komisija konkurs lokalni akcioni plan roma predlog raspodele projekti romi sombor udruženje građana
Prethodna vest Sledeća vest