Filip siguran na startu

Pobeda somborskog igrača u prvom kolu čelindžera u Sevilji.

Foto 30898Nešto više od sat vremena bilo je potrebno Filip Krajinoviću da sa 2:0 (6:4, 6:2) savlada Blaža Rolu iz Slovenije. Somborac je kontrolisao susret i odlično servirao. Rola je osvojio svega 11 poena u Filipovim servis gemovima, a za ceo susret nije uspeo da stigne čak ni do brejk prilike. Trijumf u prvom kolu vredi 1.100 evra i osam atp poena.
Naredni rival somborskog tenisera biće talentovani Španac, Alehandro Davidovič Fokina, koji je na turnir stigao zahvaljujući pozivnici organizatora. Međutim, priredio je iznenađenje i nadigrao Pedra Kačina iz Argentine 2:0 (6:4, 6:4). Osamanaestogodišnji Davidovič Fokina je trenutno na 570. atp poziciji. Ukoliko uspešno prebrodi ovu prepreku, Filipa u četvrfinalu očekuje još jedan domaći teniser. Sastaće se sa pobednikom dvoboja, Zapata Mirales - Karbales Baena (2). Čelindžer u Sevilji igra se za nagradni fond od 64.000 evra.
@ Sre, 06.09.2017. 01:30
atp blaž rola carballes baena čelindžer - challenger davidovich fokina (esp) sevilla (esp) sombor sport tenis zappata morales
Prethodna vest Sledeća vest