Veterani donirali bolnicu

U subotu (2. septembar) je na Gradskom stadionu održan fudbalski turnir veteranskih ekipa iz Srbije, Slovenije i Bosne i Hercegovine.

Foto 31974Foto 31973 Drugi međunarodni turnir veterana u fudbalu u organizaciji Sportskog udruženja „Veterani” Sombor protekao je u sportskoj atmosferi, zajedništvu i humanosti. Naime, gosti iz Slovenije, veterani Nogometnog kluba „Radomlje” iz istoimenog mesta i Rekreativnog nogometnog kluba „Šmarjeta” iz Šmarjetskih Toplica prikupili su novčana sredstva u vrednosti od 500 evra i poklonili ih somborskoj Opštoj bolnici „Dr Radivoj Simonović”. Predsednik kluba SU „Veterani” dr Nenad Vujnović ovih dana će uručiti plaketu i novac direktoru somborske bolnice.
Iako rezultat ovoga puta nije bio u prvom planu, treba reći da su na turniru pobedili Somborci, koji su u finalu savladali „Omladinac” iz Banja Luke. Treće mesto osvojila je ekipa „Radomlja”, a četvrto mesto pripalo je sastavu „Šmarjete”. Sledeće godine ovaj turnir će biti održan u Sloveniji, a somborski „Veterani” se zahvaljuju svima koji su pomogli u organizaciji ovog međunarodnog turnira, koji je bio odlična prilika za druženje ljubitelja fudbala i humanosti.
@ Uto, 05.09.2017. 22:21
banja luka bolnica bosna i hercegovina donacija fudbal omladinac opšta bolnica dr radivoj simonović radomlje republika srpska slovenija šmarjetske toplice sombor sport veterani
Prethodna vest Sledeća vest