Poništen oglas za izdavanje apoteka u zakup

Gradsko veće je zasedalo 77. put.

Foto 29838Većnici su na sednici održanoj u ponedeljak odlučili o primedbama dve zdravstvene ustanove na uslove iz javnog oglasa za davanje u zakup poslovnih prostorija putem javnog nadmetanja. Kako se navodi u zvaničnom izveštaju jedna od ustanova je iz Beograda, a druge iz Velike Plane. - Gradsko veće je jednu primedbu odbacilo, a drugu je prihvatilo i donelo zaključak da se poništi javni oglas za davanje u zakup poslovnih prostorija putem javnog nadmetanja br. 361-15/2017- III – objavljen 28. jula 2017. godine na oglasnoj tabli Gradske uprave, na internet stranici Grada, dnevnom listu Dnevnik i Somborskim novinama i otkazuje se javno nadmetanje zakazano za 15. avgust 2017. godine - objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu.
Gradsko veće je u nastavku sednice imenovalo i novi Savet za zapošljavanje. Novoformirano telo će raditi u sastavu: Sava Dojić, ispred osnivača, Sekula Tanjević, ispred NSZ - Filijala Sombor, Zoran Bulatović, ispred RPK Sombor, Zoran Purić, ispred reprezentativnog sindikata, Svjetlana Nešić, stručno lice iz oblasti zapošljavanja, Predrag Olujić, ispred Udruženja veterana i ratnih invalida ratova od 1990. godine i Jadranka Radojičić, ispred UG Ženska alternativa.
@ Uto, 15.08.2017. 01:04
apoteke društvo gradsko veće izdavanje u zakup jadranka radojičić nsz - filijala sombor predrag olujić rpk sombor sava dojić savez samostalnih sindikata grada sombora sekula tanjević sombor svjetlana nešić udruženje veterana - ratnih invalida ratova od 1990. godine ug ženska alternativa zoran bulatović zoran purić
Prethodna vest Sledeća vest