Treća rata poreza na imovinu

Lokalna poreska administracija podseća da je u narednih pet dana potrebno ratu poreza na imovinu, takse za isticanje firme, te naknade za zaštitu i unapređenje životne sredine.

Foto 11856Odeljenje lokalne poreske administracije Gradske uprave grada Sombora, podseća obveznike – fizička lica, preduzetnike i pravna lica da je 15. avgust rok za uplatu treće rate obaveza po osnovu lokalnih javnih prihoda na teritoriji grada Sombora za 2017. godinu. - Obveznicima koji o dospelosti ne uplate obaveze po osnovu lokalnih javnih prihoda, obračunava se kamata, koja će zajedno sa osnovnim dugom uvećanim za pet (5) odsto biti naplaćena u postupku prinudne naplate dugovanog poreza - piše u dopisu Odeljenja lokalne poreske administracije GU Sombor.
Neophodne informacije obveznici mogu dobiti na šalteri tri (3) gradskog uslužnog centra u Županiji ili putem telefona na brojeve: 025/468 158 ili 025/468 198.
@ Čet, 10.08.2017. 02:05
društvo javni prihodi naknada za zaštitu i unapređenje životne sredine odeljenje lokalne poreske administracije porez porez na imovinu prinudna naplata sombor taksa za isticanje firme uslužni centar
Prethodna vest Sledeća vest