Obustavljena javna nabavka za Tromeđu

Javno vodoprivredno preduzeće „Vode Vojvodine” obustavilo je postupak javne nabavke za radove na uređenju obale Velikog bačkog kanala na Tromeđi.

Foto 31021Javna nabavka za radove na uređenju obale Velikog bačkog kanala na Tromeđi raspisana je pre nešto više od mesec dana. Radove zajednički finansiraju JVP Vode Vojvodine sa 60 odsto vrednosti i Grad Sombor sa 40 odsto, pošto je projekat uređenja tog nezvaničnog, ali popularnog izletišta odabran za realizaciju u okviru participativnog budžetiranja u Somboru. Procenjena vrednost radova iznosi 9 miliona dinara.
Na javnu nabavku stigla je samo jedna ponuda, koja je dostavljena 12. jula. Radi se o zajedničkoj ponudi somborskih firmi VD „Zapadna Bačka” i VDP „Dunav i Tisa”. Ta dva preduzeća su izvela računicu da će radovi koštati 9.177.303 dinara sa uračunatim PDV-om. Pošto ponuda prevazilazi vrednost predviđenih novčanih sredstava, JVP „Vode Vojvodine” donelo je odluku da obustavi postupak javne nabavke i da je ponovo oglasi još tokom ove godine.
@ Ned, 06.08.2017. 01:35
društvo grad sombor izletište javna nabavka jvp vode vojvodine obustava postupka participativno budžetiranje sombor tromeđa vd zapadna bačka vdp dunav i tisa veliki bački kanal
Prethodna vest Sledeća vest