Batagon ponudio dodatnih milion evra

Švajcarska kompanija dala novu, bolju ponudu za kupovinu Fabrike akumulatora Sombor.

Foto 31562- Druga obavezujuća ponuda kompanije Batagon International AG iznosi četiri i po miliona evra, što je za milion evra više u odnosu na ono što su ponudili prethodni put. Ja kao stečajni upravnik oduševljen sam njihovom novom ponudom. Radi se o ozbiljnom povećanju - preneo je stečajni upravnik FAS-a, Predrag Ljubović, napominjući da je zvaničan dopis Batagona stigao u petak, pred sam istek radnog vremena.
- U ponedeljak ću se obratiti Odboru poverilaca i predložiti im prodaju imovine Fabrike akumulatora Sombor kompaniji Batagon. Mislim da nema šta da se taktizira jer je ova ponuda ozbiljan napredak u odnosu na prethodnu. Očekujem da će Odbor poverilaca dati saglasnost za prodaju - ispričao je Ljubović. Procenjena vrednost FAS-a je 24,57 miliona evra.
Švajcarsko preduzeće je na javnom nadmetanju za prodaju imovine FAS (20. jula) postala vlasnik imovinske celine 2 - Trgosirovina. Nekadašnji otpad kupili su za 305.000 evra.
@ Sub, 05.08.2017. 02:40
batagon international ag fabrika akumulatora sombor ponuda predrag ljubović privreda prodaja imovine sombor stečajni upravnik švajcarska trgosirovina
Prethodna vest Sledeća vest