Koncert Pilota za kraj sportskog leta

Zvanični program Vip beach volley masters Sombor 2017 počeo je sinoć i trajaće do subote nešto posle 22 sata. Manifestacija će biti zatvorena u nedelju koncertom benda Kiki Lesendrić i Piloti.

Foto 31660Foto 31663 Današnji program na odbojkaški terenima na Trgu Svetog trojstva počinje u 15 sati, mečevima grupne faze. Kratka pauza planirana je oko 20:30, a nakon nje predstoje četvrfinalni mečevi somborskog turnira srpske serije u odbojci na pesku. Oko ponoći biće poznati parovi, u obe konkurencije, koji će se nadmetati za medalje. Polufinala su na programu u subotu. Žene će na teren od 15 sati, muškarci oko 16:20. Organizatori su predvideli da svi mečevi glavnog turnira budu raspoređeni na prvi teren, a da se uporedo sa njima na terenu dva odvija obuka u okviru škole odbojke. Meč za naslov kod žena planiran je za 21, a kod muškaraca za 22 sata. Na turniru će nastupiti 40 ekipa, 14 u konkurenciji odbojkašica i 26 kod odbojkaša. Tokom subotnjeg prepodneva (11 časova), na postavljenim terenima, će biti organizovan interesantan prateći program. ŽRK Ravangrad, RK Sombor i SSGS održaće turnir i prezentaciju rukometa na pesku. „Peskovitim događajima” mora se dodati i subotnje takmičenje na kupalištu Štrand. Rvački klub Soko, od 17 sati, organizuje Prvenstvo Sombora u rvanju na pesku.
Sportski savez grada Sombora poziva građane da u nedelju prisustvuju besplatnom koncert „Kikija Lesendrića i Pilota”, koji će biti neka vrsta najave nastavka serije letnjih sportskih događaja. Svirka će biti upriličena na Trgu Koste Trifkovića - kod Pozorišta, sa početkom u 21 sat.
- U okviru Somborskog sportskog leta i po završetku vrhunskog bič volej takmičenja SSGS uz podršku lokalne samouprave organizuje koncert Kikija Lesendrića i Pilota. Možda ovo u prethodnim godinama nije bila praksa, ali nam je želja da, kroz razne sadržaje i manifestacije, pridobijemo značajan broj naših sugrađana. Sve što smo započeli u prethodnom periodu sa našom publikom je bilo lakše. Sombor kao grad, njegovi sportisti i građani zaslužuju da budu nosioci kvaliteta u Zapadnobačkom okrugu - izjavio je Dragan Maksimović, predsednik Sportskog saveza grada Sombora.
@ Pet, 04.08.2017. 08:40
dragan maksimović kiki lesendrić i piloti koncert odbojka na pesku rk sombor rukomet na pesku sombor sport sportski savez grada sombora - ssgs trg koste trifkovića trg svetog trojstva turnir vip beach volley masters sombor 2017 žrk ravangrad
Prethodna vest Sledeća vest