Slovenački rege na De Solu

U petak, 26. maja na De Solu svira slovenački rege sastav Raggalution, naravno uz lokalnu podršku.

Raggalution je bend iz Kranja, koji postoji od 2011. godine, a njihov rege je začinjen dabom, fankom i tek prstohvatom psihodelika. Slovenački bend je prešao velik put od svog prvog albuma „Mask of Liberty” (2013), kada je napravio evropsku turneju. Tada su svirali koncerte od nepoznatih underground klubova, sve do festivala poput Sziget, Overjam, Seasplash, Cultural Vibez i drugih. Tri godine kasnije Raggalution je spreman na novi korak. U okviru svoje turneje po Balkanu ovi rastamani ponovo svraćaju u Sombor i promovišu svoj drugi album „Gatekeeper”.
Lokalnu podršku pružiće somborskoj publici dobro poznati Lewangz i Darez (Unity Sound), te Zola i Dark Dizkobar (United Noise).
Zabava na De Solu u petak uveče počinje u 21:00 sati, a za svirku će publiku zagrevati Unity Sound ekipa. Nastup Raggalutiona predviđen je za 23:00 i trebalo bi da sviraju do pola sata iza ponoći, kada binu preuzima dvojac iz United Noisea.
@ Ned, 21.05.2017. 23:58
darez dark dizkobar de sol gatekeeper koncert kranj kultura lewangz muzika raggalution rege slovenija sombor svirka united noise unity sound zabava zola
Prethodna vest Sledeća vest