Posle turizma u energetici

Gradsko veće je na 55. sednici donelo odluku da za vršioca dužnosti direktora JKP Energana imenuje Aleksandar Čorka nekadašnjeg direktora turističke organizacije.

Foto 30452- Gradski većnici su utvrdili predlog rešenja o imenovanju Aleksandra Čorka za vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća Energana i to do imenovanja direktora nakon sprovedenog javnog konkursa, a najduže na period od godinu dana. Dosadašnjem vršiocu dužnosti direktora Vasi Krsteskom je 31. marta istekao mandat - piše u zvaničnom izveštaju. Većnici su na istom zasedanju odobrili i dodatna sredstva za organizaciju izložbe slika ruskih slikara, koja će biti organizovana u okviru manifestacije „Dani ruske kulture”, od 8. do 18. aprila. Takođe, doneta je odluka i za sufinansiranje projekta „Humanitarna žurka” u iznosu od 100 hiljada dinara. Većnici su potvrdili sredstva za nabavku motorne kosačice za Osnovnu školu Laza Kostić u Gakovu.
Gradsko veće je dan ranije održalo 54. sednicu na kojoj su mahom usvajani obavezni izveštaji o radu. Potvrđeni su prošlogodišnji učinci gradske uprave, gradonačelnice, gradskog veća, pravobranilaštva grada Sombora. Usvojene su i izmene i dopune odluka osnivačkih akata preduzeća JKP Energana, JKP Prostor i JKP Vodokanal, kojima se podrazumeva unos trojezičnih naziv preduzeća.
@ Čet, 06.04.2017. 04:42
aleksandar čorak dani ruske kulture društvo gradonačelnica gradska uprava gradsko veće jkp energana jkp prostor jkp vodokanal pravobranilaštvo sombor vasa krsteski
Prethodna vest Sledeća vest