Finale Kupa na Gradskom stadionu

Meč za naslov pobednika PFS Sombor na programu je u sredu, 5. aprila od 16 sati na stadionu somborskog Radničkog.

Foto 30553 Sastaju se pobednik Kupa Gradskog fudbalskog saveza Sombor, ekipa Stanišića i vodeći tim Srpske lige - Vojvodina, Bratstvo 1946 iz Prigrevice. Naslov najbolje Kup ekipe na teritoriji PFS Sombor obezbeđuje nastavak takmičenja. Pobednik će zaigrati u poslednjoj kvalifikacionoj fazi i biti u prilici da od jeseni zaigra među 32 najbolje ekipe Srbije. Susret Stanišić - Bratstvo 1946 igra se u sredu od 16 sati. Ulaz na Gradski stadion je besplatan. 
Fudbalskim vestima treba dodati i kazne za vinovnike incidenata na utakmicama 12. kola Međuopštinske lige - 1. razred. Igrač riđičkog Graničara Bojan Veselinović kažnjen je sa šest meseci zabrane igranja zbog napada na glavnog sudiju Petra Nastasića Vorkapića. Zbog sličnog incidenta na utakmici protiv imenjaka iz Deronja, pola godine iz fudbala udaljen je i Vlastimir Mijić, predstavnik FK Omladinac Bukovac. Nezadovoljstvo klubova suđenjem i ponašanjem pojedinih delilaca pravde postoji i nakon pojedinih mečeva ovog kola, a neretko se može čuti da sudije svojim odlukama direktno utiču na rezultat. Potrebni su konkretni rezovi pa čak i po cenu da pojedina službena lica budu skinuta sa liste. 
@ Uto, 04.04.2017. 02:38
bojan veselinović bukovac fk bratstvo 1946 prigrevica fk graničar fk omladinac fk stanišić fudbal gradski stadion petar nastasić vorkapić područni fudbalski savez sombor - pfs sombor riđica sela sombor sport vlastimir mijić
Prethodna vest Sledeća vest