Kljajićevčani remizirali

Otvaranje prolećnog dela sezone obeležili su nerešeni rezultati. Podelom bodova mečeve su završili Kordun i Kljajićevo.

Foto 7998Banat - Kordun 4:4 (3.365:3.357). Svega osam čunjeva nedostajalo je najbolje rangiranom somborskom timu da se iz Zrenjanina vrati sa punim plenom. Iako su slavili u četiri pojedinačna susreta igrači Korduna to nisu pretvorili u trijumf, jer su u ukupnom skoru imali manje srušenih drva od pretposlednjeg tima lige. Nikola Blagojević, Dragojević i rezerva Pruginić nisu bili na očekivanom nivou. Najbolji igrač susreta, sa skorom od 618 čunjeva, bio je Nenad Blagojević (Kordun). Sledi veliki derbi. Drugoplasirani Kordun će u nedelju dočekati šampiona Beograd, ekipu koja u dosadašnjem delu prvenstva ima maksimalnih 12 pobeda.
Bitan trijumf ostvario je prvoligaš Polet. Slavili su na kuglani u Kljajićevu protiv poziciju bolje Slavie iz Kovačice. Konačnih 5:3 (3.311:3.191), za iskorak od ugroženih timova ovog ranga. Poletovcima predstoji novi derbi začelja, protiv mesto lošijeg Kristala iz Zrenjanina. Kljajićevo nije uspelo u nameri da proleće otvori trijumfom pred svojom publikom. Remizirali su protiv Vojvodine iz Bačkog Gradišta 4:4 (3.367:3.309). Zbog kvara kuglane odložen je susret TSK - Vihor.
@ Uto, 07.02.2017. 07:00
kk banat kk kljajićevo kk kordun kk kristal kk polet kk vihor kk vojvodina bačko gradište kljajićevo kuglanje prva liga - sever prva vojvođanska liga sela sombor sport super liga
Prethodna vest Sledeća vest