Titule za Lazara i Vladimira

Sombor je bio domaćin Prvenstva Srbije u krosmintonu za mlađe kategorije

Foto 29819 Pioniri i juniori su takmičili na turniru u organizaciji SBK Speeder i Spid badminton saveza Srbije. Somborski „Speeder” je na šampionatu države predstavljalo pet pionira i četiri juniora. Prvi prvak Srbije u kategoriji pionira postao je Vladimir Hostić. Zabeležio je ve pobede na turniru. Srebrom se okitila Maša Buišić. Treće mesto u kategoriji pionira su podelile Sara Gluhović i Selena Hostić. Talentovani Lazar Gluhović je uspeo da osvoji juniorsku titulu prvaka Srbije pobedivši u odlučujućem meču Nikolu Drljaču. Trećeplasirane kod juniorki bile se Dragana Drljača i Jelena Janković. Lazar je prethodne godine osvojio je srebrnu medalju na državnom prvenstvu. 
SBK Speeder iz Sombora je jedini klub u Srbiji koji ima organizovan rad sa mlađim kategorijama, te je iz tog razloga dobio prednost pri odlučivanju o domaćinu Prvenstva Srbije. Naredni takmičarski izazov za somborske takmičare biće seniorsko prvenstvo Srbije, 29. januara u Sopotu.
@ Uto, 10.01.2017. 05:39
dragana drljača jelena janković krosminton lazar gluhović maša buišić nikola drljača prvenstvo srbije sbk speeder sombor sport vladimir hostić
Prethodna vest Sledeća vest
Da biste komentarisali vesti, morate biti ulogovani.
Prethodna vest Sledeća vest