Titule za Lazara i Vladimira

Sombor je bio domaćin Prvenstva Srbije u krosmintonu za mlađe kategorije

Foto 29819 Pioniri i juniori su takmičili na turniru u organizaciji SBK Speeder i Spid badminton saveza Srbije. Somborski „Speeder” je na šampionatu države predstavljalo pet pionira i četiri juniora. Prvi prvak Srbije u kategoriji pionira postao je Vladimir Hostić. Zabeležio je ve pobede na turniru. Srebrom se okitila Maša Buišić. Treće mesto u kategoriji pionira su podelile Sara Gluhović i Selena Hostić. Talentovani Lazar Gluhović je uspeo da osvoji juniorsku titulu prvaka Srbije pobedivši u odlučujućem meču Nikolu Drljaču. Trećeplasirane kod juniorki bile se Dragana Drljača i Jelena Janković. Lazar je prethodne godine osvojio je srebrnu medalju na državnom prvenstvu. 
SBK Speeder iz Sombora je jedini klub u Srbiji koji ima organizovan rad sa mlađim kategorijama, te je iz tog razloga dobio prednost pri odlučivanju o domaćinu Prvenstva Srbije. Naredni takmičarski izazov za somborske takmičare biće seniorsko prvenstvo Srbije, 29. januara u Sopotu.
@ Uto, 10.01.2017. 05:39
dragana drljača jelena janković krosminton lazar gluhović maša buišić nikola drljača prvenstvo srbije sbk speeder sombor sport vladimir hostić
Prethodna vest Sledeća vest