„Gusari” proslavili jubilej

Proteklog vikenda stonoteniseri staparskog „Gusara“ obeležili su jubilej – 55 godina postojanja i rada kluba.

Foto 29785 Na svečanosti povodom 55 godina Stonoteniserskog kluba Gusar iz Stapara evocirane su uspomene na sam početak i prve korake stonog tenisa u selu 1961. godine, kao i na sve značajnije momente u klupskoj istoriji. Za jubilej je priređena i knjiga „Staparski gusari” čiji su koautori Jeftimije Stokanov i Arsenije Katanić. Svi igrači iz pedesetpetogodišnje istorije „Gusara” dobili su zahvalnicu i majicu, a najzaslužniji posebne nagrade i priznanja. Čast stonoteniserima „Gusara” ukazao je Mitar Palikuća, osvajač bronzane medalje na paraolimpijskim igrama u Riju, koji je uručio priznanja staparskim stonoteniserima.
Svečanosti su prisustvovali, uz igrače, prijatelje kluba i brojne goste, i pomoćnik pokrajinskog sekretara za informisanje Ðorđe Vukmirović i predsednik Stonoteniskog saveza Vojvodine Vladimir Šiška.
@ Sre, 28.12.2016. 21:48
arsenije katanić đorđe vukmirović jeftimije stokanov jubilej mitar palikuća pomoćnik pokrajinskog sekretara za informisanje sela sombor sport stapar stoni tenis stonoteniski klub gusar stonoteniski savez vojvodine vladimir šiška
Prethodna vest Sledeća vest