Kandidature za najbolje sportiste

Sportski savez grada Sombora uputio je poziv za prikupljanje predloga za izbor najboljih pojedinaca i ekipa u 2016. godini.

Foto 27029Prijave je moguće podneti do 6. januara, lično u kancelariji SSGS ili poštom na adresu Saveza. Predloge mogu uputiti sportske organizacije, granski sportski savezi, škole, sportski radnici i pojedinci na obrascu propisanom Pravilnikom koji se mogu preuzeti u kancelariji Sportskog saveza - navedeno je u javnom pozivu. Kako je objavljeno ustanovljeno je tri kategorije nagrada. Godišnja priznanja u olimpijskim i neolimpijskim sportovima biće dodeljena najuspešnijim ekipa sportistima, ekipama i trenerima u pionirskoj, kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji. Posebna priznja pripašće najboljim učenicima sportistima (osnova i srednja škola), odnosno njihovim nastavnicima i profesorima. Biće proglašene i najbolje škole. Posebna priznanja biće dodeljena najboljoj ekipi i sportisti sa invaliditetom. Sportski savez grada Sombora predvideo je i nagradu za životno delo - priznanje za doprinos i razvoj sporta u gradu Somboru. Nije objavljeno kada će biti upriličena dodela priznanja.
@ Sre, 28.12.2016. 06:31
javni poziv nagrada za životno delo neolimpijski sportovi olimpijski sportovi priznanja školski sport sombor sport sportista godine sportisti sa invaliditetom sportski savez grada sombora
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Rok za podnošenje predloga za izbor najboljih sportista i ekipa u 2016. godine u izboru Sportskog saveza grada Sombora produžen je do 13. januara. Predlozi se podnose lično u kancelariji Sportskog saveza grada Sombora ili poštom na adresu: Venac Vojvode Petra Bojovića 11, 25000 Sombor.

menjano pre 3 godine
savamajstor
@ Čet, 12.01.2017. 06:01
savamajstor