Babić novi šampion

Završeno je takmičenje na 4. Memorijalu Dragan Milićević.

Foto 29672Foto 29673 Titulu je pripala Damiru M. Babiću, koji je pred poslednje kolo imao vodeću poziciju. Naslov na memorijalnom openu potvrdio je pobedom nad Juricom Glamuzinom. Inače, Damir Babić je na turnir stigao kao drugorangirani šahista, a pošlo mu je za rukom da pretekne Miodraga Šljukića, prvog favotira turnira. Treću poziciju, sa istim brojem bodova kao Šljukić, zauzeo je Ivan Kolompar. Mesto ispod pobedničkog postolja ostao je talentovani Vuk Rutešić. Najbolja četvorica su ujedno i šahisti sa najvećim rejtingom na turniru.
Sombor Open posvećen nekadašnjem predsedniku Somborskog opštinskog saveza šahovskih klubova, Draganu Milićeviću, okupio je 23 igrača. Vredi pomenuti da je među učesnicima bila nekoliko mladih šahista koji su potvrdili svoj šahovski napredak. U prilogu vesti preuzmite rezultate poslednjeg kola i konačnu tabelu.
@ Čet, 15.12.2016. 05:42
4. memorijal dragan milićević damir babić dragan milićević ivan kolompar miodrag šljukić sombor sombor open somborski opštinski savez šahovskih klubova sport vuk rutešić
Prethodna vest Sledeća vest