ZZJZ: Izbor je tvoj

Centar za promociju zdravlja Zavoda za javno zdravlje Sombor, nastavlja saradnju sa srednjim i osnovnim školama Zapadnobačkog okruga.

Foto 29616 Obzirom da se problem korišćenja psiho aktivnih supstanci (PAS) primećuje kod sve mlađih uzrasta, Zavod za javno zdravlje je ove godine radionice organizovao i za učenike sedmih razreda osnovnih škola. - Radionice se održavaju u okviru projekta „Izbor je tvoj”. Nastavljamo da širimo polje kontinuirane saradnje, a raduje što se sve više shvata značaj emocionalnosti kao platforme za prevenciju svih patogenih oblika ponašanja. Kako u oblasti zavisnosti, tako i u oblasti nasilja – porodičnog, vršnjačkog, devijacijama u oblasti seksualnog ponašanja i pitanja reproduktivnog zdravlja odraslog i odgovornog pojedinca, u čijem se izboru očituje, kako odgovornost prema sopstvenom zdravlju, tako i zadovoljstvo ličnim izborima - navodi se u dopisu ZZJZ Sombor. Domaćini su izvestili da je do sada održano preko deset radionica u Odžacima, Kuli, Sivcu, Crvenki i Somboru, a deca su aktivno učestvovala u radu i pokazala visok stepen zainteresovanosti za temu.
Zavod za javno zdravlje Zapadnobačkog okruga, poziva sve osnovne i srednje škole u kojima do sada nisu održavane radionice da se jave i ugoste stručni tim Zavoda za javno zdravlje. Dogovor oko organizacije radionica putem telefona: 025/412 888 ili 063/468 138, odnosno na imejl: office@zzjzsombor.org.
@ Čet, 08.12.2016. 02:24
crvenka izbor je tvoj kula nasilje obrazovanje odžaci osnovne škole psihoaktivne supstancemseksualno ponašanje radionice reproduktivno zdravlje sivac sombor srednje škole zapadnobački okrug zavod za javno zdravlje sombor
Prethodna vest Sledeća vest