Formiran štab, imenovani timovi

Na konstitutivnoj sednici Štaba za vanredne situacije usvojen Poslovnik o radu Štaba kojim će komandovati gradonačelnica Dušanka Golubović.

Foto 13925- Više o obavezama lokalne samouprave, propisanih Zakonom o vanrednim situacijama, članove Štaba je informisao Predrag Rakonjac, načelnik Sektora za vanredne situacije Odeljenja u Somboru, a potom su imenovani članovi stručno - operativnih timova za izvršavanje specifičnih zadataka zaštite i spasavanja. Određeni su sastavi timova u pet oblasti i to za: zaštitu od šumskih, poljskih i ostalih požara, zaštitu i spasavanje od poplava, mere zaštite od zaraznih bolesti ljudi, životinja i biljnih kultura, asanaciju terena, te evakuaciju i zbrinjavanje.
- Predsednik Štaba zimske službe Luka Rašić informisao je prisutne o izvršenim pripremama i spremnosti službe za predstojeći zimski period, a o stanju sistema za javno uzbunjivanje na teritoriji grada Sombora, govorio je Ivan Gligorić, stručni saradnik za poslove vanrednih situacija i odbrane - objavljeno je na sajtu grada.
@ Čet, 08.12.2016. 01:20
asanaciju terena društvo dušanka golubović evakuaciju i zbrinjavanje ivan gligorić luka rašić mere zaštite od zaraznih bolesti operativni timovi predrag rakonjac sombor štab za vanredne situacije štab zimske službe zaštita i spasavanje od poplava zaštita od šumskih poljskih i ostalih požara
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Preventivno je uvek najbolje  ! 
Kras
@ Čet, 08.12.2016. 09:06
Izostao je spisak strucnih lica koja cine timove staba za vanredne situacije.
levicasombor
@ Čet, 08.12.2016. 09:40
levicasombor