Nagradna ekskurzija za srednjoškolce

Petnaest srednjoškolaca romske nacionalnosti, u okviru realizacije Lokalnog akcionog plana grada Sombora, boravi na Zlatiboru i Tari.

Foto 29577 - Trodnevnu ekskurziju finansirao je grad Sombor, a realizovalo Udruženje Roma „Baranjka” čiji je projekat odobren na gradskom konkursu. Projekat „Nagradna ekskurzija srednjoškolaca” odobren je na konkursu za realizaciju LAP-a Roma grada Sombora. Najboljim srednjoškolcima je pripremljen raznovrsan program, a sa njima je tokom ekskurzije bila Jelena Jovanović, poslanica romske nacionalnosti u Skupštini AP Vojvodine. Putovanje je realizovano proteklog vikenda - objavljeno je na zvaničnom gradskom sajtu. 
U okviru realizacije LAP-a Roma za 2016. godinu, osim nagradne ekskurzije za srednjoškolce odobreno je još šest projekata i svi se odnose na oblast obrazovanja. Dodeljena su sredstva za nagradnu ekskurziju učenika osnovne škole, nabavku školskog pribora, dopunsku nastava za učenike sa lošijim ocenama, te organizaciju radionice o značaju obrazovanja.
@ Uto, 06.12.2016. 05:39
dopunska nastava društvo jelena jovanović lap roma nagradna ekskurzija srednjoškolaca obrazovanje sombor trodnevna ekskurzija udruženje roma baranjka
Prethodna vest Sledeća vest