Kanalizacija i lutalice problemi Stapara

Gradonačelnica Dušanka Golubović sa saradnicima je u obišla MZ Stapar.

Foto 29416 - Obraćajući se prisutnima gradonačelnica je istakla da je svrha posete sagledavanje problema na koje meštani najčešće ukazuju, ali i da se razgovara o potencijalima sela. Predstavnici MZ Stapar, predsednik Saveta Miroslav Plavšić i sekretarka Ljiljana Ðurišić, su se zahvalili na poverenju lokalnoj samoupravi koja je prepoznala potencijale ovog sela i odredila da kancelarija Lokalne akcione grupe bude u ovom selu. Staparci su se požalili na probleme oko atmosferske kanalizacije, ali su naveli da imaju i izrađen projekat za rešavanje ovog problema, kao i da su izradili projekat za izgradnju fekalne kanalizacije - piše u zvaničnom izveštaju. Bilo je reči o održavanju lokalnih i atarskih puteva, izgradnji otresišta, javnoj rasveti, higijeni sela za koju su istakli da je na visokom nivou, te da povremeno imaju probleme sa psima lutalicama. Gradonačelnica Dušanka Golubović je navela da će se i prilikom koncipiranja budžeta za 2017. godinu voditi računa o prioritetnim problemima seoskih mesnih zajednica.
Predstavnici lokalne samouprave posetili su i OŠ Branko Radičević i etno prostoriju i crkveni muzej koji su u sklopu škole, vrtić i ambulantu Doma zdravlja Dr Ðorđe Lazić, kao i prostorije Udruženja žena Staparska ruža. U delegaciji grada pored gradonačelnice bio je i Miroslav Kovačić, član Gradskog veća za komunalnu delatnost i investicije kao i direktori javnih komunalnih preduzeća: Vodokanal, Čistoća, Prostor i Zelenilo. Sastanku je prisustvovala i načelnica Zapadnobačkog upravnog okruga Latinka Vasiljković.
@ Pet, 18.11.2016. 07:19
dušanka golubović etno soba gradonačelnica jkp čistoća jkp prostor jkp vodokanal jkp zelenilo latinka vasiljković ljiljana đurišić miroslav kovačić miroslav plavšić mz stapar oš branko radičević sela sombor stapar zapadnobački okrug
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

>>
12
eto kako kod nas stvari fukcionišu, Stapar postaje nekakav centar akcione grupe, a samo pre nekolko dana ako se dobro sećam, ovde se spominjao Stapar i sekretarka ove MZ u vezi ETNO - salaša. 
Đurišić Đurica - za 2011. - 2012. - 1.700.000,00

zašto recimo, gradonačelnica nije obišla i taj njen salaš pa da se vidi šta je to Stapar dobio i kako je sve to tamo izgrađeno. mada, koga god pitamo u Staparu niko nema pojma o tome. 
Možda bi Zavišin znao gde je uloženo tolko navaca. 

a ovi direktori, njih baš briga iako su i oni sve to mogli ovdepročitati. meni sve to polako izgleda smješno, znaju sve gledaju se u oči, sjede zajedno i niko nikog bar da upita šta je to rađeno pre samo koju godnu?

obican posmatrac
@ Pet, 18.11.2016. 10:21
šta se to dešava sa SNS, kad bukvalno ni jedan problem korupcije neće ili ne sme da pokrene ?  da li je to ovde zbog koalicije sa mnogima, pa i Trećom Srbijom,a kao rezultat imamo samo ćutanje.
velika je greška što sve greške SNS prima na sebe, a sve zbog koalicije, obiće se to o glavu!
Valter
@ Pet, 18.11.2016. 20:59
Valter
Obicni, bas se pitam ko je okacio tu temu.Znam,a ne moram ni da gledam.Ali ovde si u pravu.Treba istresti sve kradje,bilo koje vlasti i isterati na cistac.Svi znamo sta su zuti radili.U Novoj Selenci ih je bilo milion,i u MZ i u Opstini.Haos su pravili.
A.Stipancevic
@ Pet, 18.11.2016. 22:51
A.Stipancevic
Gradonačelnica aktivno obilazi sela u opštini i pokazuje spremnost da se reše mnogi ključni problemi koji su bili aktuelni i ignorisani za vreme "žutokljunačke" tiranije. Nedostaju vam lopovski dani, pa pokušavate u svakoj dobroj akciji da pronađete nešto loše... Sramota!
Cezar
@ Pet, 18.11.2016. 22:58
Cezar
za vreme "žutokljunačke" tiranije.
Cezar
pa kako vam ondak ne smetaju "žutokljunaši" u sopstvenim redovima. još malo pa će ih biti više nego vas prvoboraca. e baš si cezar.
obican posmatrac
@ Pet, 18.11.2016. 23:19
@Cezar
nije POSMATRAC jeda od zutih,vec jedan neispunjen covek koji nije dobio sta je hteo pa je sad malo mrzovoljan SmileySmileySmileySmileySmileySmileySmileySmileySmileySmiley
A.Stipancevic
@ Sub, 19.11.2016. 01:33
A.Stipancevic
A ti si dobila posao gerentodomacice, pa jos opljuvala vojvodu na tvom FB profilu.
JerryD
@ Sub, 19.11.2016. 08:19
JerryD
Gradonačelnica aktivno obilazi sela u opštini i pokazuje spremnost da se reše mnogi ključni problemi koji su bili aktuelni i ignorisani za vreme "žutokljunačke" tiranije.
dada
, obilazi obilazi, pogotovo mesta gde su spiskani milioni u razne projekte poput ovije salaša u Staparu, i to u vreme dok je i ona sama bila jedna od rukovodilaca u gradskoj upravi. 
zašto se ne upitate gde je "najpoznatiji" Staparac Zavišin, jedan od kreatora i realizatora takvije projekata gde se od urađenog nevdi ništa a nema ni novca.
Zna to gradonačelnica vrlo dobro, a vama botovima sad nesmetaju ti žutaći jer su sada deo koalicije ili su se uvukli u SNS pa se spasli od zakona.

vi ste potpuna negacija svega onog što Vučić govori i radi, on u klin vi u plocu, Vučić protiv kriminala vi ih ovde orkestrirano branite, Vucic kaže tolerancija NULTA a vi ih postavljate na direktorska mesta.
Nešto tu nije normalno, ili Vucic laže kad samo prica ili vi koji radite sve suprotno. primera je više nego dovoljno, a SOinfo je prepun, dosta je bilo samo čitati u zadnjije godnu dana.
obican posmatrac
@ Sub, 19.11.2016. 09:25
Pa to sto zuta banda nije potpuno rasciscena nije zato sto SNS nece da ih kine, vec zato sto su neki tvrdo zacementirali svoje pozicije... Nece to jos dugo! 
Niko-Neko
@ Sub, 19.11.2016. 10:17
Niko-Neko
Od tog lutanja od sela do sela bas me zanima koji problem je resen, ili je sve ostalo samo zapisano na papiru!
pepa
@ Sub, 19.11.2016. 10:21
pepa
vec zato sto su neki tvrdo zacementirali svoje pozicije... Nece to jos dugo! 
a koji to "neki"?
hajde napokon da razvijemo priču u tom smeru, napokon kad ste bar izokola priznali da su žuti još uvek itekako aktivni i uvukli se u sns. sve to ima svoje ime i prezime, samo što vi nećete i nemate dozvolu da o tome otvoreno pričamo. 
a oće li to još dugo ili neće, neznamo, samo ono što vidimo jeste da sns sve više postaje žut, niste zaustavili korupciju.
obican posmatrac
@ Sub, 19.11.2016. 10:22
Aaaaa... Kako to da gradonacelnica nije prikacila prikolicu Bulovic? 
pepa
@ Sub, 19.11.2016. 10:25
pepa
Obicni posmatrac
SNS je zuci da vise nemoze biti ....stvorio ga Tadic predsednik DS-a !!! a uclanio se mali broj postenih ljudi koji su mislili menjati Srbiju, al se oko istih okupio talog i mulj ovog drustva (isti ili slicni poput ovih "kulturnih SNS BOTOVA") koji su ceo svoj zivotni vek proveli ne radeci a ziveci na grbaci napacenog naroda ...ovo im je bila prilika da se najedu sendvica "besplatnih " al ni to nece dugo (pokvarila se tunjevina pa su zbog toga nervozni) 

levicasombor
@ Sub, 19.11.2016. 10:33
levicasombor
Gradonacelnica ulaze maksimalne napore da se pozabavi svakim segmentom zivota u svim delovima opstine. Ta zena radi non-stop i ako ista znam, onda je to da je Dusanka izuzetno pravicna, postena, temeljna, savesna i vredna. Besmisleno je da nju napadate. Zuti mafijasi se nisu uvukli u SNS, ni ne mogu to! Oni polako, ali sigurno idu tamo gde im je mesto: narod im je dao djon i to mora da se ispostuje...
Komunista
@ Sub, 19.11.2016. 10:35
Komunista
Tadic stvorio SNS? Hahahahahahahahahahahahahahaha... Levice, pa ti opasno gubis razum, tebi bas nije dobro... Ili je ovo pokusaj da se sve sto SNS radi pripise zutici, hahahahahahahaha... Toliko ste ocajni zbog toga sto ste raskrinkani
Cezar
@ Sub, 19.11.2016. 10:38
Cezar
Zuti mafijasi se nisu uvukli u SNS, ni ne mogu to!
Komunista
a vodokanal, šta je tamo ako ne mafija. oćerali ste jednog Lukića a doveli KOGA, alo bre ne zajebavate nas ! 

obican posmatrac
@ Sub, 19.11.2016. 10:39

Pepice, pa vi niste ni obilazili sela, tako da ajde malo se stisajte i sportski prihvatite poraz. Pokazite bar trunku dostojanstva sada kada vam je odzvonilo i mozda vam ovaj narod jednom nesto i oprosti
Premium
@ Sub, 19.11.2016. 10:44
Premium
Gradonacelnica ulaze maksimalne napore da se pozabavi svakim segmentom zivota u svim delovima opstine. Ta zena radi non-stop i ako ista znam, onda je to da je Dusanka izuzetno pravicna, postena, temeljna, savesna i vredna. Besmisleno je da nju napadate. Zuti mafijasi se nisu uvukli u SNS, ni ne mogu to! Oni polako, ali sigurno idu tamo gde im je mesto: narod im je dao djon i to mora da se ispostuje...
Niko nije sporio strucnost i zalaganje gradonacelnice i slazemo se i oko opisa njenih vrlina  !!! samo je neshvatljivo to pljuvanje po DS-u to jest zutima  a gradonacelnica bila clan iste stranke Smiley
levicasombor
@ Sub, 19.11.2016. 10:51
levicasombor
Ti si levice na svakoj temi! Bilo je u DS-u i postenih clanova, koji su daaavno shvatili istinu i pobegli glavom bez obzira. Ovde je rec o DS funkcionerima, vlastodrzcima i lopovima. DA LI IKO IMA OBRAZA DA POREKNE VISE NEGO JASNU CINJENICU DA JE DS BIO NAJGORA VLADA NA OVIM PROSTORIMA SVIH VREMENA? SAMO ONI KOJI SU SE NELEGALNO OVAJDILI TIH GODINA MOGU HVALITI TE MONSTRUME
zoki13
@ Sub, 19.11.2016. 10:57
zoki13
Gde planirate izlet sledeće nedelje? Ja bi da se prijavim ako ima mesta.
Lepi
@ Sub, 19.11.2016. 11:07