Rasprodaja slika u vlasništvu Radio Sombora

Agencija za licenciranje stečajnih upravnika kao stečajni upravnik stečajnog dužnika Radio Sombor – u stečaju oglašava prodaju pokretne imovine stečajnog dužnika metodom javnog nadmetanja.

Foto 4610Kako se navodi u oglasu, predmet prodaje su 74 umetničke slike, različitih tehnika i tema, kao i dve skulpture. Na prodaji će se naći dela: Vladimira Spasića, Pavla Blesića, Stanislava Knezija, Miće Popovića, Dragana i Save Stojkova, Miodraga Balaća, Petra Guglete, Đorđa Ilića, Aleksandra Kanurića, Viktora Škrabanja i mnogih drugih. Pravo učešća u postupku prodaje imaju sva pravna i fizička lica koja izvrše uplatu od 20 hiljada dinara radi otkupa prodajne dokumentacije. Predračun za otkup prodajne dokumentacije se može preuzeti svakog radnog dana, u vremenu od 10 do 14 časova, na adresi Trg Svetog Đorđa 1, uz obaveznu prethodnu najavu povereniku stečajnog upravnika. Rok za otkup je 16. decembar. Početna cena na javnom nadmetanju je 468.937,50 dinara, dok depozit iznosi 187.575 dinara. Uplatu depozita neophodno je izvršiti najkasnije pet radnih dana pre održavanja prodaje, u ovom slučaju najkasnije do 16. decembra.
Javno nadmetanje će se održati 23. decembra, u 11 časova, u Agenciji za licenciranje stečajnih upravnika u Novom Sadu. Svi zainteresovani dodatne informacije mogu dobiti na broj telefona 064/ 161 74 14 (Predrag Erić). U prilogu vesti preuzmite Oglas sa ostalim relevantnim informacijama.
@ Uto, 22.11.2016. 05:33
dragn stojkov đorđe ilić javno nadmetanje mića popović miodrag balać pavle blesić petar gugleta predrag erić predrag kanurić privreda prodaja pokretne imovine radio sombor sava stojkov sombor stanislav knezi vladimir spasić
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Pravo učešća u postupku prodaje imaju sva pravna i fizička lica koja izvrše uplatu od 20 hiljada
uz obaveznu prethodnu najavu POVERENIKU stečajnog upravnika.
Srbija spala na poverenike. tako izgleda najbolje funkcioniše sistem, poverenik je tu za sve. za sport, za kulturu, za budžet, za mešunarodnu saradnju, za vodu, sa smeće, za izbeglice, za sve pitajte poverenika i nema problema. ako vam zafali para za slavu, tu je poverenik, i njegovi poverenici. Smiley
Nekad bile age i begovi, danas poverenici, pa kako odluče, a zakoni su tu za neke druge. 

E moja gospodo, lako je prodavati tuđu muku, a onda sabirati cifre i hvaliti sam sebe.
Gorčilo97
@ Uto, 22.11.2016. 09:28
Gorčilo97