Liščević u Mostongi protiv olimpijskog šampiona

Senta - Radnički 4:4

Foto 29352 Rvači iz Sombora odradili su još jedan neizvestan prvoligaški duel. Izostao je trijumf, ali su i sa bodom za sada ostali u konkurenciji za plej of. Filip Frgić je poražen u kategoriji do 59 kg. Nakon toga somborski tim je vezao tri trijumfa. Robert Dudaš je slavio u 66 kg, Marić u kategodiji do 71 kg, baš kao i Stefan Liščević protiv Polgara u kategoriji do 75 kilograma. Bila je ovo peta Liščevićeva pobeda u isto toliko mečeva. Poslednji poen Somborcima doneo je Aleksandar Lipajić (98 kg). Somborci su bez trijumfa u Senti ostali zahvaljujući sudijskoj grešci. Mladenu Gavriću nije priznat očigledan tuš u meču protiv Šefera, pa je domaći borac trijumfovao na poene.
Ukoliko žele u ligaško razigravanje za titulu rvačima Radničkog će biti potrebno čudo u duelu sa jednim od najboljih timova u Srbiji. Moraju trijumfovati nad subotičkim Spartakom, ekipom koja u dosadašnjim pet kola nije doživela poraz. Meč Radnički - Spartak na programu je u subotu od 18 sati u GH Mostonga. Izvesno je da će u timu Spartaka biti i olimpijski šampion Davor Štefanek. Njegov rival biće najbolji somborski rvač u ovoj sezoni, Stefan Liščević.
@ Čet, 10.11.2016. 02:11
aleksandar lipajić davor štepanek filip frgić milan marić mladen gavrić prva liga rk radnički rk senta rk spartak subotica robert dudaš rvanje sombor sport stefan liščević
Prethodna vest Sledeća vest