Nagrade za somborske izlagače

Ugostiteljskim objektima iz Sombora pripala su priznanja na 49. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu.

Foto 29013 Nadležne komisije su nagradile tri turistička objekta u Somboru. Zlatna medalja i Povelja za turističko domaćinstvo i gastronomiju dodeljena je somborskom domaćinstvu „Naš salaš”. Priznanje za riblje specijalitete pripalo je čardi Andrić, dok je u kategoriji kvalitet i raznovrsnost usluge u etno restoranu nagrada uručena etno restoranu Fijaker iz Sombora. Turistička organizacija grada Sombora je na 49. Sajmu turizma ponudu našeg grada predstavila u okviru štanda Turističke organizacije Vojvodine. Akcenat somborskog štanda bio je na kulturnoj, ugostiteljskoj i etno ponudi. Poseban deo bila je promocija Specijalnog rezervata prirode Gornje Podunavlje i sportske ponude našeg grada - saopštili su iz TOGS-a. 
Pored turističke ponude naše zemlje na novosadskom sajmu predstavile su se turističke destinacije iz Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Republike Srpske i Slovenije. Partner ovogodišnjeg izdanja sajma turizma bila je Republika Crna Gora.
@ Uto, 04.10.2016. 04:39
49. međunarodni sajam turizma čarda andrić društvo etno restoran fijaker naš salaš novi sad sombor specijalni rezervat prirode gornje podunavlje turistička organizacija grada sombora turizam
Prethodna vest Sledeća vest