Staparci prvi finalisti

OFK Šikara - Hajduk 0:1 (0:1)

Foto 8600Foto 28913 Igralište u Šikari. Gledalaca oko 100. Sudija: Vorkapić Nastasić (Sombor). Strelac: Lazić u 32. minutu. Crveni kartoni: Petreš i Mišković (OFK Šikara), Bagić i Rakić (Hajduk).
OFK Šikara: Milosavljević, Pein, Petreš, Džinić, Antičević, Bandobranski, Džebić (Komušanac), Cvijetić, Jovanović, Trivunović (Mišković), Đurišić (Mijatović).
Hajduk: M. Pekez, Staničkov, Mišović, Bagić, Pelengić, Radojčić (I. Pekez), Lazić, Grba, Rakić, Volić, Lukić.
Staparci su priredili iznenađenje u polufinalnoj rundi Kupa. Uspeli su da pogode mrežu Milosavljevića, a zatim da pored izuzetnog pritiska domaćeg tima zadrže minimalnu prednost. Oba tima su gotovo punih pola sata igrala sa po dva igrača manje. Šikarčani su u takvom odnosu snaga imali potpunu inicijativu, ali im je nedostajala konkretnija reakcija u nekoliko ozbiljno organizovanih napada. Sa druge strane, fudbaleri Hajduka su se koncentrisali na protiv udare. Dva solidna pokušaja sa ivice kaznenog prostora, pored gola, a potom i odbrana Milosavljevića.
Staparski sastav će u finalu Kupa Srbije na teritoriji GFS Sombor, 5. oktobra, igrati protiv pobednika meča Stanišić - ŽAK
. Ovo polufinale na programu je danas od 16 sati.
@ Čet, 22.09.2016. 02:55
fk hajduk fk stanišić fk žak gfs sombor kup srbije ofk šikara sela sombor sport stapar
Prethodna vest Sledeća vest