Obuka za aktivno traženje posla

Somborski omladinski bum u partnerstvu sa Somborskim edukativnim centrom uputio je poziv mladima od 17 do 30 godina iz Sombora, Kule, Apatina i Odžaka na trodnevnu obuku za aktivno traženje posla.

Foto 9062Foto 8527U okviru ove obuke, učesnici će imati priliku da steknu tzv. prenosive veštine, kao što su komunikacijske veštine u poslovnom okruženju, pisanje CV-a i motivacionog i propratnog pisma, pravljenje ličnog akcionog plana, veštine timskog rada, aktivno traženje posla, kontaktiranje poslodavaca. Očekuje se da po završetku obuke polaznici postanu konkurentniji na tržištu rada i uvećaju šansu za zapošljavanje.
Zainteresovani nezaposleni mladi iz Zapadnobačkog okruga mogu se prijaviti za učešće u projektu najkasnije do srede, 24. avgusta u 18 sati popunjavanjem aplikacionog formulara na sajtu Somborskog edukativnog centra. Obuka će biti održana u Somboru od 26. do 28. avgusta. Za učesnike su obezbeđeni obroci, osveženje, materijal za rad, promo materijal, putni troškovi i smeštaj. Projekat „Mlad se promeni, za posao pokreni 2.0” finansira Ministarstvo omladine i sporta. Pošto se radi o projektu čiji je cilj smanjenje siromaštva dece i mladih, podržao ga je i Arigatou International.
@ Pon, 22.08.2016. 02:04
društvo konkurentnost mladi obuka sec sombor somborski edukativni centar somborski omladinski bum tržište rada zaposlenje
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Mogla bi golubica da im održi čas to jest da ih edukuje  i ispriča svoju priču. Kako se zaposlila u upravu  preko koje stranke , pa kako je postala načelnica,

 preko druge stranke i na kraju ako je to kraj preko treće gradonačelnica.

Ja bih mogao da im ispričam kako sam zbog stranaka nazadovao i na kraju postao tehnološki višak
janbibijan
@ Pon, 22.08.2016. 18:13