Pelt i Kuzmanović u radnom odnosu

Dvoje somborskih odbornika u Skupštini Vojvodine imaće status - u radnom odnosu.

Foto 26225Odluku da Radomir Kuzmanović, odbornička grupa „Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje” i Ilona Pelt iz odborničke grupe „Savez vojvođanskih Mađara - Ištvan Pastor” budu na stalnom radu doneo je Odbor za administrativna i mandatna pitanja AP Vojvodine. Odluka je objavljena u pretposlednjem izdanju Službenog glasnika, a kako se navodi, pored dvoje somborskih, radni odnos pri pokrajinskoj administraciji, zasnovalo je još sedam odbornika (SNS - 5, SRS - 1 i DS - 1). Izabrani somborski poslanici su i u prethodnom poslaničkom mandatu bili „na stalnom radu”. Mesečna primanja Kuzmanovića bila su oko 92.000 dinara, dok je Ilona Pelt na ime poslaničkog angažovanja primala oko 88.000 dinara. Inače, na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije može se videti da je odbornica SVM, 2. jula, podnela novi izveštaj o imovini. Radomir Kuzmanović je prvi i jedini izveštaj podneo krajem oktobra 2015. godine. Tu piše da, uz primanja u AP Vojvodini, mesečno inkasira i 19.500 dinara na ime mandata u Skupštini grada Sombora.
Pominjemo i da su u Službenom glasniku AP Vojvodine navedena još dva somborska imena. Diplomirani inženjer Dragan Bračika izabran je na mesto direktora Centra za privredno-tehnološki razvoj Vojvodine. Dosadašnji rukovodilac u somborskom ogranku Vojvodinašuma, Stanko Kosovac, imenovan je za pomoćnika pokrajinskog sekretara za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, na period od četiri godine.
@ Pet, 19.08.2016. 05:03
aleksandar vučić - srbija pobeđuje ap vojvodina centar za privredno-tehnološki razvoj dragan bračika društvo ilona pelt odbornici pomoćnik pokrajinskog sekretarijata radomir kuzmanović savez vojvođanskih mađara - ištvan pastor službeni glasnik sombor stanko kosovac
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Ovo je vrh vrhova naseg drustva.Majko mila nasta smo mi spali.Zar je moguce da pored nase obrazovane dece  se nadje jedan nepismenjak i jos se dokopa skupstinsmke klupe.Dokle je ovaj nas Sombor dogurao? A sto se tice imovine nema on nista nema njega zasta ceno ujesti svu svoju imovinu su oni ostavili trsanjem u prsa po krajini ko nam sta moze a dojurili su ovamo bez zrna baruta.Imali su naoruzanja i sume mogli su i dan danas ratovati al su zdimili ovde nama da prodavaju muda za bubrege.
Gorčilo97
@ Pet, 19.08.2016. 21:48
Gorčilo97
Nije vrh, Jaro će završiti karijeru kao Ambasador u nekoj egzotičnoj državici. 
janbibijan
@ Pet, 19.08.2016. 22:05
Biće da je "bahatost" prednost pri zapošljavanju na grbači naroda, nešto kao nagrada... sačuvaj nas bože !!!
Kobra
@ Sub, 20.08.2016. 20:53
još ostaje da nam se saopšte konkretna radna mesta na koja su raspoređeni ovi experti,  Smiley pa da lagano pakujemo kofere, ako se ima kud Smiley

Nemerljiva je dubina ponora do koje može jedno društvo da dosegne ! 


Naša sela naš grad
@ Ned, 21.08.2016. 00:24
na stalnom radu uz 100.000  seljačkim znojem natopljenih dinara, nije ništa drugo nego teška uvreda za sve građane Vojvodine. 
Šta preostaje mladim i kvalitetnim ljudima nego da beže iz ovog ludila, iz ove šizofrenije !

Kako roditelji da objasne deci, da je ispravno baviti se volonterstvom, da se sezonskim nadničarenjem ili radom za 20.000 treba biti ponosan i sticati radne navike, a gledati sve ovo, gledati kako se "krčmi" i ono malo jada koje se prikupi haračem. 

menjano pre 4 godine
Kobra
@ Ned, 21.08.2016. 10:08
Jaro Smileypa dokle je ovo doslo.Daj bre covek nije bio sposoban da vozi kamion sa smecem svaki dan mu varili sediste satra ga spavajuci.I sad da on bude ponos i dika nas Somboraca.Bruka nista drugo.A i ova druga sto nas prestavlja u skupstini Vojvodine nema srama ni malo,sa kupljenom diplomom sa kojom u evropskim drzavama mozes samo dupe da obrises ona ode u  pokrajinu da kroji sudbinu nase dece.Sramota nista drugo i zato cete Naprednjaci da izgubite na predsednickim izborima jer to je vasa prava slika laz , prevara i otimanje ovo zeru para od sirotinje i od trudnica.
obican posmatrac
@ Ned, 21.08.2016. 12:56
obican posmatrac
i otimanje ovo zeru para od sirotinje i od trudnica.
svakako i tu odluku o oduzimanju prava trudnicama i porodiljama treba u svakom trenutku i na svakom mestu podvlačiti da se NE zaboravi, a svoju ruku kao odbornik, za tu sramotu, podigao je i Jaro, čovek koji će ladno i bez stida primati 100k, upravo od poreza koji plaćaju i te trudnice o kojima je reč.
Sramota, i šta se još drugo može reći !   
Kobra
@ Ned, 21.08.2016. 13:30
glasali ste Srbijo i evo vam ga,u tom pravcu ode Srbija,neka nam je bog na pomoć.
ladislavm
@ Uto, 23.08.2016. 09:45
ladislavm
budimo jasni ladislave, i pre Jare je bio neki drugi "Jaro", tako da ovo nije izum od juče, ne traje urušavanje od juče već godinama...  ovde je problem što je obećano da će sve to biti prekinuto, sasečeno u korenu, a dobili smo doskora nezamisliv MIX starog i lošeg sa novim i lošim, što udruženo daje jedno veliko LOŠE...

Jako, ali jako odzvanja predizborni slogan, "UDRUŽENI MOŽEMO VIŠE"...  u našem Somborskom slučaju, udružiše se, ali stvarno se udružiše... 
Kobra
@ Uto, 23.08.2016. 11:12