Stečaj za „specijalne automobile”

Privredni sud u Somboru proglasio je stečaj u somborskom ogranku Zastava „sistema”.

Foto 26089Foto 4568Postupak je otvoren u sredu, 27. jula, a kako piše u obrazloženju, predlog za stečaj uputilo je Ministarstvo privrede Republike Srbije. - Otvara se postupak nad stečajnim dužnikom Društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i promet specijalni i višenamenskih vozila Zastava specijalni automobili zbog trajne nesposobnosti plaćanja. Za stečajnog upravnika imenuje se Agencija za licenciranje stečajnih upravnika iz Beograda - navodi se u oglasu. Poveriocima je ostavljen rok od 60 dana da prijave svoja obezbeđena i neobezbeđena potraživanja. Takođe, Privredni sud je u odluci naložio svim dužnicima da bez odlaganja izmire svoje obeveze prema preduzeću. 
Prvo poverilačko ročište i sednica Skupštine poverilaca zakazani su za 26. septembar u somborskom privrednom sudu. Ispitno ročište će biti održano 14. novembra - piše između ostalog u oglasu koji možete pronaći na sajtu Privrednog suda u Somboru.
@ Pon, 01.08.2016. 03:36
agencija za licenciranje stečajnih dužnika ministarstvo privrede privreda privredni sud u somboru sombor stečaj zastava specijalni automobili
Prethodna vest Sledeća vest