Crveno-beli završili odmor

Fudbaleri Radničkog od juče su ponovo na terenu.

Foto 28358 Devetnaest fudbalera odazvalo se zakazanoj prozivci na Gradskom stadionu. Pored dosadašnjih prvotimaca u stroju su bili i članovi omladinske selekcije, koja će tokom većeg dela priprema ravnopravno raditi sa najjačim sastavom. Narednih dana, treninzima bi trebalo da pridruže i stariji prvotimci, te se očekuje da svakodnevno rad bude organizovan sa tridesetak fudbalera. Nema najavljenih odlazaka iz Kluba, dok sa druge strane postoje kontakti sa nekoliko iskusnijih fudbalera, koji su ranije nosili crveno-beli dres. Imena većine novajlija znaće se do kraja nedelje. Treneru Karaliću, u radu će pomagati trener omladinaca Lazić i Prostran, koji će voditi brigu o golmanima.
Planirano je da tokom leta fudbaleri Radničkog odigraju deset pripremnih mečeva. Poznato je da će rivali biti mađarski Mohač, čonopljanska Sloga, bukovački Omladinac, Dunav Bački Monoštor. Takođe, planirano je i učešće na tradicionalnom turniru OFK Šikare. Takmičenje u Vojvođanskoj ligi - Bačka počeće, najverovatnije, 13. avgusta.
@ Pon, 11.07.2016. 03:48
bački monoštor bukovac čonoplja fk dunav fk omladinac fk radnički fk sloga fudbal mohač ofk šikara sela sombor sport trener prostran trener siniša lazić trener srđan karalić vojvođanska liga - bačka
Prethodna vest Sledeća vest