Bronza za Mladena Gavrića

Rvači Radničkog osvojili su odličje na 86. Prvenstvo Srbije za seniore u rvanju grčko - rimskim stilom.

Foto 27973 Rvači “Radničkog” su nastupili sa tri rvača i osvojili jednu medalju. Najuspešniji među njima bio je Mladen Gavrić u kategoriji do 85 kg koji je osvojio bronzanu medalju. Gavrić je u prvom meču lako savladao protivnika i za ulazak u finale izgubio je od reprezentativca, da bi u borbi za bronzu takođe lako savladao protivnika i osvojio bronzano odličje. Bez medalja ostali su Milan Marić i Stefan Liščević. Marić je u prvom meču naleteo na reprezentativca i olimpijca Frisa, a posle izgubio od Tamaša Nađa tako da u izuzetno jakoj grupi i slabijoj sreći u žrebu nije uspeo da se domogne jedne od medalja. Liščević je zabeležio jednu pobedu, a u borbu za medalju u zadnjim sekundama je izgubio meč, a samim tim i ostao bez medalje.
Najuspešniji na prvenstvu su bili rvači Proletera iz Zrenjanina, drugi su bili rvači iz Novog Sada, dok je treće mesto zauzela ekipa domaćeg Spartaka.
@ Čet, 02.06.2016. 06:58
86. prvenstvo srbije za seniore u rvanju grčko - rimskim stilom milan marić mladen gavrić rk "spartak" rk novi sad rk proleter rk radnički rk spartak rvanje sombor sport stefan liščević
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

već sam se pitao da li je moguće da Radnički nije imao predstavnika. Koliko znam, prvenstvo je bilo još u subotu, a tek danas objavljujete inofrmaciju.Medalja je medalja. Nisam nekih godina bio u Somboru pa me interesuje kad su somborski rvači poslednji put bili seniorski prvaci u pojedinačnoj konkurenciji. Ja pamtim još Frgića, a valjda je i posle njega neko  stigao do prvog mesta.
vajat erp
@ Čet, 02.06.2016. 20:49