SEC: Završena prolećna obuka

Sedma godina programa Škola dobre volje, volonter-ka deci na usluzi.

Foto 27771 Somborski edukativni centar uspešno je okončao prolećni modul obuke za nove volontere/ke programa „Škola dobre volje, volonter-ka deci na usluzi”. - Prolećnu obuku su sprovele Ivana Barać i Ivana Damjanović, trenerkinje SEC-a, a više od petnaest učesnika/ca imalo je priliku da se upozna sa koncepcijom programa i stekne znanja i veštine koje će im pomoći da budu što uspešniji u budućem radu sa decom, kako tokom volontiranja tako i tokom nastavka školovanja i profesionalne karijere - naveli su iz SEC-a. Program je namenjen prevashodno deci iz ranjivih grupa kojoj je potrebna besplatna pomoć u savladavanju nastavnog gradiva, a roditelji-staratelji se mogu javiti koordinatorkama SEC-a na brojeve telefona 069/2803-811 i 062/875-0901.
„Škola dobre volje, volonter-ka deci na usluzi” inicirana je pre sedam godina. Više od 100 volontera do sada je pružilo pomoć u savladavanju nastavnog gradiva više od 300 dece. Program podržavaju Arigatou International i Grad Sombor.
@ Sre, 27.04.2016. 05:04
arigatou international društvo ivana barać ivana damjanović škola dobre volje – volonter-ka deci na usluzi sombor somborski edukativni centar
Prethodna vest Sledeća vest