Cveće, stari zanati, rukotvorine

Četvorodnevni međunarodni sajam cveća na glavnoj gradskoj ulici biće otvoren danas.

Foto 24596- Kao i prethodnih pet godina, u ponudi će biti raznovrsno saksijsko i baštensko bilje, kao i prateća oprema za bašte i terase. Još uvek nije kasno za prijavu učešća na festivalu, a zainterovani to mogu učiniti pozivom na broj 064/164 0180 (Dušan Kontić) - saopštili su organizatori. Kako je najavljeno, 6. Međunarodni festival cveća trajaće do 30. aprila. Uporedo sa centralnim događajem, biće organizovani i prateći sadržaji, koji će narednih dana upotpuniti ugođaj u Ulici Kralja Petra I.
Udruženje starih, umetničkih zanata i domaće radinosti Sombor će na svojim zelenim tezgama organizovati „vaskršnju ulicu starih zanata i lepih stvari”, prodajnu izložbu poklona, rukotvorina, suvenira i drugih proizvoda starih, umetničkih zanata i domaće radinosti. Takođe, članovi Udruženja, su najavili i da će za najmlađe prirediti vaskršnju radionicu ukrašavanja jaja. Organizatori pozivaju sve zainteresovane, da doprinesu ovom događaju, i da zajedničkim aktivnostima obraduju decu lepim poklonima i nezaboravnim druženjem. Svi zainteresovani da pomognu u prikupljanju poklona za decu - kažu iz Udruženja starih, umetničkih zanata i domaće radinosti. Dodatne informacije i prijave na imejl stari.zanati.sombor@gmail.com ili telefonom 063/842 63 59.
@ Uto, 26.04.2016. 03:28
6. međunarodni sajam cveća domaća radinost privreda rukotvorine sombor stari znati suveniri udruženje starih i umetničkih zanata ukrašavanje jaja vaskršnja ulica starih zanata
Prethodna vest Sledeća vest