Naučni klub, oplemenjivanje školskih dvorišta...

Izabrani su projekti po konkursu Programi za decu.

Foto 19537Dostavljeno 34 predloga projekata, a Komisija je bez razmatranja odbacila deset prijava koje nisu ispunjavale osnovne uslove konkursa (deca nisu istaknuta kao ciljna grupa). Jedna prijava je odbačena jer je podneta od strane organizacije koja nije neprofitna, dok je u završnoj fazi postupka odbračeno još šest predloga. Nadležna komisija je predložila 18 projekata za finansiranje, ukupne vrednosti pola miliona dinara. Najviše sredstava dobio je Centar za razvoj obrazovanja Planeta Sombor u iznosu od 59 hiljada dinara, za projekat „Dečiji naučni klub (DNK)”. Opštinskom odboru Pokreta gorana Sombor je za predlog „Oplemenimo školska dvorišta” opredeljeno 50 hiljada, a karate klubu Somborac 40,5 hiljada dinara za projekat „Sportsko edukativno leto za decu sa invaliditetom”.
Učesnici konkursa imaju pravo prigovora na rešenje koji mogu podneti u pisanoj formi Gradskom uslužnom centru, na šalterima 11 ili 12. Rok za podnošenje prigovora je tri dana od dana objavljivanja liste na zvaničnoj internet prezentaciji grada Sombora, odnosno do 11. aprila. U prilogu vesti preuzmite zapisnik komisije.
@ Sub, 09.04.2016. 03:00
centar za razvoj obrazovanja „planeta“ sombor dečiji naučni klub gradski uslužni centar karate klub „somborac“ konkurs programi za decu 2016 oplemenimo školska dvorišta opštinski odbor pokreta gorana sombor sombor sportsko edukativno leto za decu sa invaliditetom
Prethodna vest Sledeća vest