Italija pa Monako

Somborski teniser sezonu nastavlja na čelindžeru u Napulju. Naredna turnirska destinacija biće kvalifikacije za Masters u Monte Karlu.

Foto 25373Krajinović će na turniru vrednom 42.500 evra biti postavljan za prvog nosioca, te će na otvaranju imati nešto lakši posao. Očekuje ga duel sa jednim od četvorice najuspešnijih kvalifikanata. Potencijalni Filipovi rivali nisu plasirani bolje od 280. ATP pozicije. Somborac će na terenu biti najranije u utorak. Ukoliko opravda ulogu favorita i plasira se u narednu turnirsku rundu, naš će se igrač sastati sa pobednikom meča De Gref (bel) - Vani (ita). U Krajinovićevom delu žreba nalaze se peti i treći nosilac Španac Karbaljes Baena i Nemac Štruf.
Somborac će na čelindžer u Napulju nastupiti i u dubl konkurenciji. Partner će mu biti Mirza Bašić (bih). Novoustanovljeni tandem će u prvom kolu zaigrati protiv četvrtih nosilaca, Brunstroma i Siljestroma iz Švedske. Inače, Krajinović je aktuelni dubl šampion. Titulu je osvojio u paru sa Ilijom Bozoljcem.
@ Pon, 04.04.2016. 01:38
atp brunstrom čelindžer - challenger filip krajinović ilija bozoljac jan lennard struff mirza bašić napoli roberto carballes baena siljestrom sombor sport tenis
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

Prvi nosilac će na startu turnira igrati protiv 567. svetskog tenisera, tridesetogodišnjeg Nemca, Julijana Rajštera. Duel prvog kola zakazan je za danas, ne pre 11:30. Iznenađenje uvodne runde čelindžera u Napulju priredio je domaći igrač Mađer. On je sa 2:1 (7:6, 4:6, 6:4) slavio protiv trećeg nosioca Štrufa. 
savamajstor
@ Uto, 05.04.2016. 03:08
savamajstor