Tri somborska imena na listi SNS

Republička izborna komisija potvrdila je izbornu listu Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje.

Foto 27311Foto 27310Foto 23109 Srpska napredna stranka je među kandidate za poslaničko mesto u Narodnoj skupštini, sa teritorije Zapadnobačkog okruga uvrstila ukupno pet kandidata. Sombor će na pomenutoj listi imati tri imena, od kojih je jednog predložio koalicioni partner, Srpski pokret obnove. Najbolje rangirani kandidat na listi SNS je diplomirani menadžer u privredi Žika Gojković (SPO), koji zauzima 82. poziciju. Lekar specijalista - medicine rada Vlado Babić je zauzeo poziciju 118, dok je 195. mesto pripalo Jeleni Sogić, višoj strukovnoj zdravstvenoj radnici. Oboje je predložila Srpska napredna stranka. Bez mandata u novom sazivu Narodne skupštine ostaće dojučerašnji poslanici, Nebojša Berić (SNS)Zlata Đerić (NS).
Pored pomenutih kandidata iz Sombora, na listi se nalaze i Goran Nikolić, carinski referent iz Odžaka, na 65. mestu, kao i Ljiljana Beronja, specijalista pedijatrije, iz Kule koja je 204. na listi. U prilogu vesti preuzmite kompletnu listu Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje.
@ Ned, 06.03.2016. 20:12
aleksandar vučić - srbija pobeđuje dr. vlado babić goran nikolić izborna lista sns jelena sogić ljiljana beronja narodni poslanici republički izbori 2016 sombor srpska napredna stranka - sns srpski pokret obnove - spo vlado babić žika gojković
Prethodna vest Sledeća vest

Komentari

>>
12
Do dalekog mesta dr Vlade Babica nema ni jednog SNS poslanika iz Sombora (ako izuzmemo Gojkovica koji je SPO)  dok naprimer Cacak koji je slicne velicine ima 5 poslanika. To jasno govori na koji ce se nacin ta lista odnositi prema Somboru. I sad mi treba da damo nas glas za tu listu. hmmmmm...???
robmos
@ Ned, 06.03.2016. 21:51
 je diplomirani menadžer u privredi Žika Gojković (SPO)
prikladnije bi stajalo, dil. mendžer u VANprivredi... nešto se ne sećam da je ispekao zanat u nekom od privrednih pogona... 
Kobra
@ Ned, 06.03.2016. 23:15
Ma jel moguće da će večita i neuništiva Zlata Đerić više neće biti narodna poslanica... posle odrađena 4 mandata i uraenih apsolutno ništa za svoj grad Sombor??? 
zerx
@ Pon, 07.03.2016. 03:35
zerx
nemoj prerano da se izčuđavaš ibrineš. Nisu još sve liste objavljene.
vajat erp
@ Pon, 07.03.2016. 06:23
Bome, i to što kažeš... takvi su neuništivi. Doduše, osigurala je sebi penziju od parlamentarizma, možda joj je dosta bilo... a možda je osetila potrebu da dođe nazad u svoj Sombor pa investira sva svoja znanja i kapacitete u boljitak grada i građana!? 
P.S. naravno, za ovo drugo nisam bio ozbiljan!
zerx
@ Pon, 07.03.2016. 11:10
Žika minulim radom nije zaslužio da se njemu dade prednost nad ostalima... osim kupanja u ladnoj vodi za časni krst,  par saopštenja bez konkretnih rezultata, usput i neprijavljeni prihodi od članstva u Crnogorskom Mtelu dovoljan su razlog da se ne nađe na listi, a Sombor bi imao više koristi da je ova nekompromitovana dama ispred Žike a koja će po svemu sudeći ostati sa fina reklama...  
Kobra
@ Pon, 07.03.2016. 12:11
Kobra, das ne zaebavamo, Sogićeva ćera, sem što je ćerka od Sogića, nema ni jednu kvalifikaciju i potreban kvalitet ni za Savet MZ, a kamo li za Parlament :)
zerx
@ Pon, 07.03.2016. 12:20
još uvek nekompromitovana i neiskvarena, mislim da je to danas najbolja kvalifikacija... i ti zaboravljaš da iza Žike ima tuce nerazjašnjenih afera, i kakva je to garancija i za šta... možda za nove afere i spletke, za grad nema šanse...

Nama u Kljajićevu su rasparčali sve čega su se dovatili, tako da i ovde ima dosta toga da pojasni...

Saberi sve to, realno Sombor je morao da iznedri neko novo lice, osim ako stvarno u Somboru ne postoji neišta kvalitetnije, agilnije i neiskvareno... 
Kobra
@ Pon, 07.03.2016. 12:34
Ju naopako, pu pu pu, ovo si rekao kao da mislim bilo šta lepo i pozitivno o Žiki! :)
On je ispričana priča, pa ga ne spominjem... a ukoliko zaista bude tako kako su rekli, pa na lokalu izađu sami, eto nama bar nečega dobrog od narednih izbora, te ćemo bar jednog lokalnog parazita izgubiti sa scene. Žika će verovatno i dalje da se koprca, servira demagogiju i tu i tamo proturi neko "pitanje" na šta mu se svodi i ceo angažman u Skupštini.

A Sokićka... pa ako je to najbolje što SNS ima, a da je pri tome i nekompromitovano, onda mislim da nemam šta dodati. Slažem se da nekompromitovani ljudi su zlata vredni na izborima, ali ovakvi će biti nekompromitovani samo dok ne budu izabrani, a onda za njih postoje dve opcije - 1. je da budu izjednačeni sa fikusom u Skupštini (ili bilo gde je postave da vrši neku funkciju, govoriće koliko i fikus, pitaće se koliko i fikus, krasiće prostoriju koliko i fikus), 2. opcija, ona štetnija, da će usled svoje nepodobnosti po bilo kojim kriterijumima gde je bitno znanje i iskustvo dobiti mogućnost da se za nešto pita, a onda eto katastrofe u okviru područja odgovosnosti, nanosiće štetu usled neadekvatnih kompetenci, ili će se oteti kontroli pa početi da lapa. Kako god, obe opcije su na štetu nas građana!
zerx
@ Pon, 07.03.2016. 12:47
iskreno. 
obe opcije nisu izraz nikakve volje građana, a još manje članstva koje se ni za šta ne pita, već lični odabir dvaa tri nekompetentna čoveka... SNS u Somboru kao stranka ne postoji,  da se ne lažemo, a kao rezultat ne slaganja sa politikom jednoumlja i političkog nasilja upravo i jeste posebna lista za lokalnu skupštinu koja je pandam kompromitovanom i nesposobnom delu sns zajedno sa tucetom preletača i korupcionaša... 


Kobra
@ Pon, 07.03.2016. 13:15
Ova devojcica je tu stavljena kao ukras koji nema sansu, ali zapravo mi se cini da je cilj da se preko nje utice na tatu koji je duboko razocaran pa je poceo da pravi neke svoje kombinacije. 
JerryD
@ Pon, 07.03.2016. 13:34
JerryD
njen tata duguje Somborskoj javnosti istinu o razlozima za njegovu nabrzaka smenu sa mesta direktora Vodokanala... to je minimum koji nam svima duguje kako bi smo lakše shvatili ponovno vražanje Šljukića na to mesto i pored toga što je bio i još uvek pod istragom... 
Kobra
@ Pon, 07.03.2016. 16:55
Pa izgleda da Somborci nisu baš cenjeni na naprednoj listi Žikica tek 82. doduše nije ni član napredni. Izgleda da žuti ipak više cene naše somborce. Tamo je Cezar 66 zanči za nepunih 20 mesta više cenjen.
Somboracyu
@ Uto, 08.03.2016. 12:52
 Tamo je Cezar 66 zanči za nepunih 20 mesta više cenjen.
тај цезар некад био 25 на ДС листи, и то кад је та листа нешто и вредела... а сада на безвредној листи пасти за још 40 места, и није нешто за похвалу, а још манје да се цени !!!
Kobra
@ Uto, 08.03.2016. 13:13
Kobra, zaboravljaš jednu bitnu stvar: a to je želja da budeš poslanik.  Mislim da u Somboru zajedno možemo mnogo, a Lazić je bitan šraf u celoj priči i toga je svestan. Naprednjaci su napravili potpuni haos, zajedno sa svojim koalicionim partnerima.
Polupismen
@ Uto, 08.03.2016. 14:08
Ja sam opet iznenadjen da je SPO OPET u nekoj vrsti koalicije sa SNS-om. Nema nista bez kombi partije SmileySmiley sto bi se reklo treba neko i da sacuva sefovska mesta Smiley
Aca faca
@ Uto, 08.03.2016. 17:51
Aca faca
Da se Polpismeni ne naljuti, hoce li i Nova biti kombi stranka DS-u ili ima sanse da tamo vodi glavnu rec. Koliko vidim malo je onih koji ce drzati rec i izaci samostalno i drzati se svoje ideje i principa. Rekao bi da su to SRS, Levica i Radulovicev DJB.
JerryD
@ Uto, 08.03.2016. 22:56
JerryD
JerryD, veliki sam optimista pred završnu fazu razgovora sa drugim opozicionim strankama. Dobićeš konkretan odgovor u narednih par dana. Nismo mi balavci, niti nam treba posao, tako da nemamo nameru da budemo bilo čiji kućni ljubimci. Naš cilj je da ekonomski tim Nove preuzme najveću odgovornost za buduće investicije u gradu. Pri tom obećavam da niko iz ekonomskog tima neće od toga imati nikakve materijalne koristi. 
Polupismen
@ Uto, 08.03.2016. 23:38
Neće Levica samostalno, i oni su u paketu sa ovim lokalnim DOS-om :)
zerx
@ Sre, 09.03.2016. 00:22
zerx
Neće Levica samostalno, i oni su u paketu sa ovim lokalnim DOS-om :)
jel ti lepo reko da su ozbiljni... 

Kobra
@ Sre, 09.03.2016. 00:27