Trijumfi Poleta i Kljajićeva

Kuglaški vikend somborski timovi završili su sa sa pet od osam mogućih bodova.

Foto 7998Jedini poraz doživeo je sastav Korduna (3:5). Igrači beogradskog Partizana bolje su počeli partiju i do kraja uspeli da sačuvaju stečeno vođstvo, čak i pošto su četiri kuglaša iz Kljajićeva imali skor preko 600 srušenih čunjeva. Za bolji rezultat Kljajićevčana nedostajalo je sigurnije bacanje Dragojevića, koji je u prvom paru imao rezultat od tek 536 drva. Kordun ostaje petoplasirani i narednog vikenda dočekuje novosadski Radnički, koji se nalazi na deobi drugo mesta. Bitnu i ubedljivu pobedu, u ovom kolu, ostvario je Polet. Savladali su Kraljevo sa 7:1 i zadržali dosadašnju poziciju, osmo mesto u konkurenciji deset ekipa. Rezultat meča, od 605 čunjeva, imao je Velibor Radović. Sledi derbi začelja protiv Crvene zvezde u Beogradu. 
Naši reprezenti u poslednjem kuglaškom rangu, vikend završavaju sa tri osvojena boda. Kljajićevo je bez većih problema slavilo u Golubincima, dok je na drugoj strani Vihor stigao do boda, posle nesvakidašnjeg preokreta u susretu sa Jadranom. Somborci su gubili čak 0:4, međutim Trivić i Mandić su u poslednjem paru uspeli da nadoknade dotadašnji minus. Vihor je treći sa dva, odnosno bod manje u odnosu na vodeću Slobodu (stara Moravica) i drugoplasirano Kljajićevo.
@ Pon, 08.02.2016. 00:09
kk crvena zvezda kk golubinci kk jadran golubinci kk kljajićevo kk kordun kk partizan kk polet kk vihor kljajićevo kuglanje mandić sela sombor sport super liga srbije trivić
Prethodna vest Sledeća vest