Čonopljanci osvojili Zimsku ligu

Ubedljivi nastupi Sloge poslednjeg takmičarskog dana.

Foto 26952Foto 26946 Najbolje rangirani somborski kolektiv je odlično odigrao oba susreta i zasluženo osvojio naslov na prvom takmičenju klubova GFS Sombor u malom fudbalu. U finalu pre finala Sloga je savladala Šikaru sa 4:0, da bi u susretu za naslov bili bolji od ŽAK-a sa čak 7:1 (5:1). Istošeni i oslabljeni izostankom Goge Milanovića crno - beli su u finalu bili bez ikakve šanse. Raspucani sastav iz Čonoplje je već u devetom minutu vodio 4:0. Čonopljanci su u završnicu odigrali u sastavu: Šarić, Tepavac, Kemenji, Sekulić, Rebić, Hoescislavski, Konjević, Purić, Jezdić, Kovačević i Ninković. Somborski „crno - beli” su do duela sa Slogom stigli zahvaljujući boljem izvođenju penala protiv Omladinca (5:4). Regularni deo meča završen je 2:2.
Domaćini iz Gradskog fudbalskog saveza Sombor proglasili su i najbolje pojedince Zimske lige. Prvi strelac turnira je fudbaler Šikare Nemanja Rančić, strelac 12 pogodaka. S druge strane, najbolji čuvar mreže je golman ŽAK-a, Marko Bulović. Titulu najboljeg igrača zaslužio je Nikola Purić koji je sa nekoliko odličnih poteza obeležio finalni susret.
@ Pon, 18.01.2016. 03:15
bukovac čonoplja fk omladinac fk sloga fk žak gradski fudbalski savez sombor mali fudbal marko bulović nemanja rančić nikola purić salaši sela sombor sport zimska liga
Prethodna vest Sledeća vest